UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EROL KÖSE: “EMRAH KARADUMAN YİNE DUVARA ÇARPMIŞ!”

Erol Köse’den Emrah Karaduman’a sert tepki. Emrah Karaduman’ın “Bıçaklanmamdan Erol Köse sorumlu” demesi üzerine Erol Köse’den açıklama geldi.

EROL KÖSE: “EMRAH  KARADUMAN YİNE  DUVARA ÇARPMIŞ!”

Müzisyen Emrah Karaduman, sosyal medya hesabı üzerinde Aleyna Tilki'yi istismar ettiği ile ilgili paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla Erol Köse hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Şikâyet sonrası Köse hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma kapsamında, Erol Köse hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi. Kararda, Erol Köse'nin suçlamaları kabul etmediği, mesajları kendisinin atmadığını ifade ettiği belirtildi. Emrah Karaduman, takipsizlik kararına itiraz etti.

“EMRAH KARADUMAN YİNE DUVARA ÇARPMIŞ”

Erol Köse, Emrah Karaduman’ın sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. İşte Erol Köse’nin yaptığı o açıklama;

“Emrah Karaduman yine duvara çarpmış. Taaa 14 yaşındayken Aleyna ile beraber oldu iddiasıyla 2016’da çocuklara cinsel ıstımsa suçuyla savcılıkça soruşturma başlatılmış, 2017’de de Aleyna’nın bir sapığı Emrah’ı bıçaklamış, peki sonra ne mi olmuş?

Emrah Karaduman, bu soruşturma haberini Erol Köse yazdı, Aleyna’nın fanı da bunu okuyunca hiddetlenip bunu yaptı demiş ve bizi şikâyet etmiş. Savcılık da Erol Köse’nin suçu yok bu haber her yerde vardı diye karar vermiş. Ah be Emrah yine duvara çarptın, ne zamandır haber yapmak suç oldu evladım?

Senin kanunlardan haberin yok sanırım. Rızası olsa da 18 yaşından küçükse karşı taraf bu istismar suçudur.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemrah karaduman  aleyna tilki  erol köse