UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOĞUMA 2,5 AY KALA…

Pelin Akıl, ikiz bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Göbeği iyice belirginleşen Pelin Akıl, eşi Anıl Altan'la birlikte Arnavutköy’de bir mekândan çıkarken görüntüledi.

DOĞUMA 2,5 AY KALA…

Pelin Akıl, Anıl Altan'la birlikte Arnavutköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Akıl- Altan çifti, bebekleri hakkında konuşup heyecanlarını dile getirdi.

Bebek ile ilgili sorulara Akıl; ”Doğuma 2,5 ay kaldı. Heyecanımız ilk gün ki gibi devam ediyor ”dedi.

Sosyal medyadaki paylaştıkları videolara ara verdiklerini söyleyen ikili, daha az video çekiyoruz artık dedi.

Son günlerde başından kötü rahatsızlıklar geçen Akıl konuyla ilgili; “ Nazara inanıyorum, domuz gribi ve bronşit oldum” dedi.

Hamilelik dönemi ve çocuk gelişimi ile ilgili okudukları kitaplardan bahseden çift, En çok da Doğa Rutkay’dan bilgi aldıklarını, onun da ikizleri var çünkü şeklinde konuştu.

Çocuklarına sosyal medya hesabı açacaklar mı diye sorduğumuzda Çift; “Çocukları doğmadan sosyal medya hesabı açanlara saygımız var ama biz açmayı düşünmüyoruz” dedi.

 Çocuklarına ilgili marka takıntılarının olmadığını söyleyen Pelin- Anıl çifti, mutlaka şu markaları giydirme gibi bir takıntılarının olmayacağını, iyi olanı giydireceklerini söylediler.

 Çocukları için birçok isim düşündüklerini söyledi. Hamilelikten dolayı ara verdiği tiyatro oyununa kendisi yerine Ahu Yağtu dâhil olması sorulduğunda Akıl; “Onu henüz onu izlemeye gidemedim, ama şu Şubat’ta kesin izleyeceğim, hem Ahu’nun performansını merak ediyorum, hem de dışardan bir göz ile oyunu izlemek istiyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpelin akil  anıl altan