UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HİÇ TANIMADIĞI KİŞİNİN BİR SÖZÜYLE EŞİNİ ÖLDÜRDÜ!

Kütahya’da kendisini terk eden eşini öldüren Tolga Göçer ifadesinde “Tanımadığım biri arayıp ‘Karın seni aldatıyor’ dedi. Ben de öldürmeye karar verdim” diye konuştu

HİÇ TANIMADIĞI  KİŞİNİN BİR  SÖZÜYLE EŞİNİ  ÖLDÜRDÜ!

Ankara'da yaşayan Özlem Göçer (25), aralarındaki geçimsizlik nedeniyle boşanmaya yarar verdiği eşi Tolga Göçer'i terk ederek, memleketi Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine döndü. Boşanmak istemeyen Tolga Göçer (27) ise eşini ikna edemeyince tehdit etmeye başladı.

Geçen pazartesiyse, Ankara'dan Tavşanlı'ya gelerek, eşinin Dağçeşme Mahallesi'ndeki evinin önünde beklemeye başladı. Todlga Göçer bir süre sonra evden çıkan genç kadına saldırıp 10 yerinden bıçakladı. Genç kadın kaldırıldığı hastanede ölürken, olay yerinden kaçan zanlı koca, kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.

TANIMADIĞI KİŞİYE İNANDI

Sabah gazetesinden İhsan Tunçoğlu'nun haberine göre; Göçer ifadesinde, tanımadığı bir kişinin kendisini arayarak, "Karın seni aldatıyor. Erkeklerle gezip tozuyor, sen uyuyorsun" deyip telefonu kapattığını öne sürdü. Numarayı tanımadığını ve muhtemelen ankesörlü telefondan arandığını iddia eden Göçer, "Bunun üzerine Tavşanlı'ya gelip, eşimin evden çıkmasını bekledim. Evden çıkınca yanına gittim ve 'Erkeklerle gezip dolaşıyormuşsun, milletin diline düştük' dedim. Ancak bana bana küfür edip hakaretle karşılık verince kendimi kaybettim. Pişmanım ve çok üzgünüm. Özlem'le anlaşarak evlenmiştik. Onu seviyordum'" dediği öğrenildi. Polis tutuklanan Tolga Göçer'e böyle bir telefon gelip gelmediğini araştırıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkütahya  tolga göçer