UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERKAY: “REYNMEN’İN RAKAMLARINI İNANDIRICI BULMUYORUM!”

Berkay, dün akşam Uludağ’da sahne aldı. Sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendiren Berkay, sahneden yeni şarkısıyla müzik listelerine damga vuran Reynmen ile ilgili konuştu.

BERKAY: “REYNMEN’İN  RAKAMLARINI İNANDIRICI  BULMUYORUM!”

Son zamanlarda Youtube'da izlenme rekorları kıran şarkıların doğru olmadığını söyleyen Berkay, “Reynmen'i yaptığı güzel işlerden dolayı tebrik ediyorum. Kendisini de çok seviyorum ama on gün gibi kısa sürede yaklaşık seksen milyon gibi bir rakama ulaşmış olmasını da inandırıcı bulmuyorum. Üç yüz, beş yüz milyon izlenmiş şarkıların ilk bir haftasının bana analitik raporlarını açıklasınlar. Youtube'da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım" diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.

Bakalım Reynmen, Berkay'ın bu sözlerine ne yanıt verecek merak konusu...

BERKAY FENA PATLADI

Öte yandan Berkay, Reynmen ile ilgili gelen eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Berkay, sahte tıklanmalarla ilgili söylediği sözlerin Reynmen’e olmadığını belirterek; “Konu Reynmen değil, bizim savaşımız 1 tıklamayla ilgili değil, bunu yapan herkesle. Analitik rakamların herkese açık olmasını istiyoruz”


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERREYNMEN  BERKAY