UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REYMEN VE CÜNEYT ÖZDEMİR BİRBİRİNE GİRDİ!..

Geçen günlerde Berkay’la yaşadığı polemikle gündeme oturan Reynmen’in, şimdi de Cüneyt Özdemir’le arası bozuldu.

REYMEN VE CÜNEYT ÖZDEMİR BİRBİRİNE GİRDİ!..

Son günlerde magazin gündeminin en çok konuşulan olaylarından biri de Berkay ve Reynmen arasındaki sahte tıklanma polemiği oldu.

Reynmen’in “Derdim Olsun” isimli şarkısının Youtube tıklanma sayısı için “Rakamları inandırıcı bulmuyorum.” diyen Berkay’ın sözlerinin ikili arasında başlattığı gerginliğin ardından şimdi de Cüneyt Özdemir-Reynmen atışması gündeme oturdu.

Cüneyt Özdemir’in Youtube kanalı üzerinden yayınladığı ‘Şöhret ve Paraya Giden Kestirme Yol! Reynmen Kimdir?’ videosunda yaptığı Reynmen açıklamaları ikiliyi birbirine düşürdü.

Cüneyt Özdemir’in, Reynmen lakaplı Youtuber Yusuf Aktaş’ın, Ayşe Arman’a verdiği röportaj üzerinden, Youtuberları  hedef alan sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Türkiye’nin bir numaralı fenomeninin Reynmen olduğunu söyleyen Özdemir, “Artık başarılı bir şarkıcı olmanıza gerek yok. Bir şarkıcıymış gibi davrandığınızda sesini geliştirmek için yıllarca dersler alan bir insandan daha başarılı olabiliyorsunuz.” dedi.

Reynmen, ünlü spikerin sözleri üzerine açtı ağzını, yumdu gözünü:

-miş gibi yaparak bile –miş gibi yapmayandan fazla etkileşime sahip olabiliyorken lütfen gidin ve kendi medyanızı sorgulayın. Dua edin –miş gibi gibi yapıyoruz. Ya yapmazsak peki?

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCÜNEYT ÖZDEMİR  REYNMEN