UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN: “KİTAP, GAZETE VE DERGİDE VERGİ OLMAYACAK’’ DEDİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi Temel Atma Töreni'n de müjdeli haberi verdi. Erdoğan, "Bundan sonra gazetede, kitapta, gazetede ve dergide KDV olmayacak" dedi.

ERDOĞAN: “KİTAP, GAZETE VE DERGİDE VERGİ OLMAYACAK’’ DEDİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi Temel Atma Töreni'nde müjdeli haberi verdi. Erdoğan, "Bundan sonra gazetede, kitapta, gazetede ve dergide KDV olmayacak" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde konuşuyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Bugün ülkemizin sanat ve kültür hayatında çığır açacak gerçekten önemli bir adımı hep birlikte atıyoruz. Toplam yatırım bedeli 860 milyon lira olan Atatürk Kültür Merkezi Projesi'nin, İstanbulumuz ve tüm Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum.

Temelini atmakta olduğumuz İstanbul Atatürk Kültür Merkezi 95 bin 600 metrekare kapalı alana sahip 5 ayrı bloktan oluşuyor.

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'ni 2 yıl gibi kısa bir süre içinde tamamlayarak sanatçılarımızın ve sanatseverlerin hizmetine sunacağız.

Eski yapının yıkılıp daha güzel daha modern daha ferah bir bina inşasına karşı çıkanlar kültür sanat hassasiyetiyle değil ideolojik bağnazlıkla hareket ediyordu.

Ecdadın deyimiyle bu çevreler üzüm yemenin değil, bağcıyı dövmenin peşindeydi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERerdoğan  kdv  atatürk kültür merkezi