UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNTİKAM ALMAK İÇİN MEZARINDAN GERİ DÖNDÜ!

Kanal D’de yayınlanacak, T Company’nin yapımcılığını yaptığı Yüzleşme’nin ilk fragmanı yayınlandı.

İNTİKAM ALMAK İÇİN MEZARINDAN GERİ DÖNDÜ!

Kanal D’nin; T Company imzalı, yapımcılığını Bülent Turgut’un üstlendiği yeni dizisi Yüzleşme’nin izleyicisiyle buluşmasına kısa bir süre kaldı. Senaryosunu Altuğ Küçük’ün İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Kadrosunda Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Derda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Müfit Kayacan ve Yeşim Gül gibi usta oyuncuları ve genç yıldızları buluşturan Yüzleşme’nin ilk bölüm fragmanı televizyondaki yayının ardından kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

FRAGMAN HEYECAN YARATTI

‘Ben Masal, bir gecede hayallerimi, ailemi ve ilk aşkımı aldılar elimden. Ama ölmedim. İntikam almak için mezarımdan geri döndüm. Şimdi Gonca’yı ve her şeyi elimden alanlarla yüzleşme zamanı.’ sözleriyle başlayan ilk bölüm fragmanı ‘Yüzleşme’ fanları arasında heyecan yarattı. Masal’ın kimden nasıl ve ne zaman intikam alacağı, merak uyandırdı. Dizilerin sevilen usta oyuncularını bir araya getiren Yüzleşme’nin fragmanında Kalender kasabanın görkemi de ilk kez görücüye çıktı.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYÜZLEŞME