UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"3 ÇOCUĞUN DA KENDİSİNDEN OLMADIĞINI BİLİYORDU"

İstanbul'da Necdet Ç.'nin (46) üç evladının da kendisinden olmadığını öğrenmesiyle başlayan 21 yıllık olayda ilginç bir gelişme yaşandı.

"3 ÇOCUĞUN DA KENDİSİNDEN OLMADIĞINI BİLİYORDU"

Geçen yıl Necdet Ç. isimli şahıs, eşi İlkay Y. için, çocukların kendisinden olmadığı gerekçesiyle maddi manevi tazminat davası açmıştı.

Necdet Ç.'nin adli yardım talepli açtığı davaya cevap veren boşandığı eşi İlkay Y. (38), davacı Necdet Ç.'nin üç çocuğunun da biyolojik babasının olmadığını ilk çocuktan beri bildiğini ve umursamadığını öne sürdü.

Dilekçede "İlk çocuk 4-5 yaşına geldiğinde ona baskı kurarak, “Senin baban belli değil, sen benim çocuğum değilsin, kanı bozuksun” diyerek küçük bir çocukta psikolojik hasara yol açtığı belirtildi.

Çocukların biyolojik babası olmadığını bilmesine rağmen o dönemde yalnızca İlkay Y.’nin çalışıyor olması nedeniyle durumu umursamadığı söylendi.

1997'de İlkay Y.'nin ailesinin baskısıyla evlenen çift, 2017'de boşanmıştı. Necdet Ç. üç çocuğun da biyolojik babası olmadığının ortaya çıkması nedeniyle büyük bir yıkım yaşadığını belirterek 500 bin lira manevi tazminat ile şimdilik 10 bin lira maddi tazminat istemişti.

Necdet Ç.'nin haksız kazanç elde etmek maksadıyla bu davayı açtığını belirten İlkay Y.'nin avukatı, tazminatın reddini talep etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdna  istanbul