UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ENGİN BAYTAR: “CÜNEYT ÇAKIR BANA ÇIK LAN DIŞARI” DEDİ!

Eski futbolcu Engin Baytar, dün akşam UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Bizim Stadyum” programına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu.

ENGİN BAYTAR:  “CÜNEYT ÇAKIR  BANA ÇIK LAN  DIŞARI” DEDİ!

Faik Çetiner’in dün akşamki konukları, Teknik Direktör Güvenç Kurtar ve Galatasaray ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Engin Baytar’dı.

Hafızalara kazınan ve Cüneyt Çakır’a yaptığı hareket sonrası futboldan yaklaşık 2,5 ay ( 11 maç ) uzak kalan Engin Baytar, Faik Çetiner’e o anların nasıl gerçekleştiğini ilk kez anlattı.

İşte Engin Baytar’ın o olayla ilgili samimi sözleri;

“Takımımı yalnız bıraktığım için pişman oldum. Kariyerinizde 11 haftanız elinizden gidiyor. Cüneyt Hoca, bana kırmızı kartı gösterip ‘çık lan dışarı’ dedi. Kırmızı hareketten sonra ve o laftan sonra kendimi kaybettim. Ben hep başarısında dolayı gurur duyuyorum. Allah yolunu açık etsin. Olay sonrası Göztepe-Karşıyaka maçında karşılaştık 90. dakikada golü ben attım. Orada mesela saha içerisinde normal konuştuk, sarıldık, helallik aldık. Hatta yaptığım hareketten dolayı ‘hakkını helal et’ dedim o da ‘sende hakkını helal et’ dedi. Sarıldık, öpüştük”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERengin baytar  cüneyt çakır