UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYNUR AYDIN VE DEMET AKALIN SOSYAL MEDYADA BİRBİRİNE GİRDİ!

Magazin gündemine bomba gibi düşen olay, başarılı şarkıcı Derya Uluğ’un paylaştığı bir yazıyla patlak verdi. PowerTürk Ödülleri’ne aday gösterilmemesine sitem eden Uluğ’a destek veren Demet Akalın’ın, yazdıklarıyla Aynur Aydın’a gönderme yaptığı iddia edildi.

AYNUR AYDIN VE DEMET AKALIN SOSYAL MEDYADA BİRBİRİNE GİRDİ!

Bunun üzerine Aynur Aydın, Demet Akalın’a Twitter üzerinden cevap verdi.

Derya Uluğ’un, “Bazıları yok saysa da biz müzik yapmaya, yazmaya, üretmeye, söylemeye devam edeceğiz. Sevgiler…” paylaşımına Demet Akalın, “Ya oturup buna üzülüyorum deme sakın, valla döverim. Evde oturanı aday yapmış! Ay 30, sen 30 çalışıyorsun. Canını sıkma diyorsam sıkma!” cevabını verdi.

Aynur Aydın da bu paylaşımdan sonra, “Senin benimle derdin ne? Yıllardır bitmedi bana olan nefretin! Ben sana ne yaptım da geldiğim ilk günden beri benimle uğraşıyorsun? Bunun için benim sana bir kötülüğüm dokunması gerek, öyle değil mi? Tekrar soruyorum. Ben sana ne yaptım?” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Yaşanan olayın ardından UçanKuş TV’ye konuşan Aynur Aydın, “Bizim aslında Demet’le çok uzun süredir yıldızımız barışmıyor. Önce bugün yaşananı anlatayım. PowerTürk bir ödül töreni düzenliyor ve 10 aday gösterildi. Bu 10 adayın içerisinde platformlarda satışı en çok yapılan ve radyolarda en çok dinlenen isimler arasında Demet Akalın ve Derya Uluğ gösterilmemiş. Derya da haklı olarak bir serzenişte bulunmuş. Demet Hanım da altına, sen sakın üzülme, evde oturan bile aday gösterilmiş gibi bir şeyler yazmış. Beni de eskiden konserlerim çok olmadığı için hep buradan vurmaya çalışıyordu. Ya İrem Derici’ye ya bana söylüyor ama İrem’in bu ay 30 konseri var, bana söylediğini biliyorum. Biz çok fazla emek veriyoruz, neden benim tırnaklarımla var ettiğim kariyerimi yok sayıyor? Ben de bu sefer ‘Senin benimle derdin ne’ yazdım. Çünkü yıllardan beri, çok farklı boyutlarda yapılıyor bu ancak söylemek istemiyorum. Sektör küçük, hepimiz birbirimizi biliyoruz. Bu yüzden bana yazıldığını anladım ve sanırım artık burada patladım ben de” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın’dan bir cevap alıp almadığı sorulan Aynur Aydın, “Demet bana cevap yazmaz, çünkü yazarsa olay büyür ve adım duyulur. Demet Akalın’ın en büyük korkusu da bu. Hayranları bana hakaret içerikli mesajlar atmaya başladı” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın  aynur aydın  derya uluğ