UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKÇE KIRGIZ, REYNMEN VE BÜLENT ERSOY’A AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ!

UçanKuş ekibi olarak dün şarkıcı Gökçe Kırgız ile özel bir röportaj gerçekleştirdik.

GÖKÇE KIRGIZ, REYNMEN VE BÜLENT ERSOY’A AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ!

Son parçası “Büyük Soru” ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Gökçe Kırgız, gündemde bomba etkisi yaratacak açıklamalar yaptı.

Reynmen’in “tıklanmaları sahne” diyen Gökçe Kırgız, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamaya açıklık getirdi.

Reynmen’in şarkısını ve tarzını beğendiğini dile getiren Gökçe Kırgız, “Reynmen’i seviyorum, herkes beni sevmiyor zannediyor. Benim asıl demek istediğim YouTube’daki tıklanmaları. Bence çok iyi biliyorum ve kesin konuşuyorum. Şuan bende bunu yapabilirim. Şarkım 3 milyon ise akşam baktığında 20 milyon olur. Olay bunu yapmak değil. İnsanlar ben Reynmen’i çekemiyorum zannediyor öyle bir şey yok. Beni tiye alıyor, bana cevap veriyor ama sıkıntı yok ben onun ablasıyım zaten. Ben bildiğim doğru yoldan şaşmaz” dedi.

Zaman zaman hayvanseverliğiyle ön plana çıkan Gökçe Kırgız, Bülent Ersoy’un “ Ben bu insanların çok normal olmadığını ve hasta ruhlu insanlar olduğunu düşünüyorum. Bu tip insanlar hayvanla öpüşen, salyalarıyla oynayan insanlar ama yine de saygı duymak gerekir. Saldıracakları kişi ben değilim” sözüne karşılık verdi.

Gökçe Kırgız, “Bülent Hanım böyle bir şey yapmış. Bu yaptığını şuursuz olarak adlandırıyorum. Benim 8 yaşında bir tane kızım var ve ona sarılarak yatıyorum. Şimdi ben ruh hastası mıyım? Kimin haddine bu? Ben bunu samimiyetsiz ve günü kurtarmak için yaptığı bir açıklama olarak görüyorum. Kürke çok karşıyım. Hayvanları canlı canlı yoluyorlar” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERREYNMEN  BÜLENT ERSOY  GÖKÇE KIRGIZ