UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEREN SAAT VE KAYINVALİDESİ BİRBİRİNE GİRDİ!

Önceki gün öğle saatlerinde Kuruçeşme'deki bir markete gidenler, büyük bir şok yaşadı... Bir süredir Kenan Doğulu ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Beren Saat, tek başına markette alışverişe koyuldu. Ünlü oyuncu, reyonları gezerken popçu eşinin annesi Serpil Doğulu ile denk geldi. Dedikoduya göre; müşteriler, gelin ile kaynananın sıcak bir sohbete koyulmasını beklerken tam tersi bir manzarayla karşılaştı. İddialara göre Beran Saat ile Serpil Doğulu, tartışmaya başladı.

BEREN SAAT VE  KAYINVALİDESİ BİRBİRİNE GİRDİ!

Beren Saat'in Kenan Doğulu ile evliliğinde kriz olduğunu ima eden paylaşımları, kayınvalide Serpil Hanım'ı kızdırdı.

İddiaya göre önceki gün Kuruçeşme'deki bir markette karşılaşan gelin ile kaynana, bu yüzden tartıştı.

Önceki gün öğle saatlerinde Kuruçeşme'deki bir markete gidenler, büyük bir şok yaşadı... Bir süredir Kenan Doğulu ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Beren Saat, tek başına markette alışverişe koyuldu.

Ünlü oyuncu, reyonları gezerken popçu eşinin annesi Serpil Doğulu ile denk geldi. Dedikoduya göre; müşteriler, gelin ile kaynananın sıcak bir sohbete koyulmasını beklerken tam tersi bir manzarayla karşılaştı.

Takvim'in haberine göre, Beren Saat ile Serpil Doğulu, tartışmaya başladı. Birbirlerine seslerini yükselten gelin ile kaynana, diğer müşterilerin kendilerine baktığını fark edince tartışmayı noktaladı.

SULAR DURULMUYOR

İddiaya göre ikili arasındaki münakaşanın nedeni ise Beren Saat'in Instagram'da yaptığı manidar paylaşımları ve düğün fotoğraflarını silmesiydi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEREN SAAT  KAYNANA  SERPİL DOĞULU