UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“NURİ ALÇO'NUN ASIL SEVGİLİSİ BENİM!”

Geçen günlerde uzun zamandır birlikte olduğu Burcu Sezginoğlu ile evlenecekleri haberi magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Son iddia ise ortalığı daha çok karıştıracak. Alço’nun bir sevgilisi daha ortaya çıktı.

“NURİ ALÇO'NUN ASIL SEVGİLİSİ  BENİM!”

"NURİ ALÇO'NUN ASIL SEVGİLİSİ BENİM"

Bilal Özcan’ın özel haberine göre, Yağmur isimli kişi kendisine ulaşarak Alço hakkında açıklamalar yaptı.

“Nuri Alço'nun asıl sevgilisi benim” diyen kişi Burcu Sezginoğlu için deBu kadın Nuri'nin tipi bile olamaz, Nuri bir kere benim gibi sarışınlardan hoşlanır. Ama kadın, benim Nuri'yle resimlerimi görünce bana özelden saldırmaya başladı. 10 yıldır sevgili olmadıklarını sadece tanış olduklarını da yazdı. Nuri Alço'nun büyük aşkı, gerçek sevgilisi benim” dedi.

“NURİ BENİM PEŞİMDE KOŞTU”

Açıklamalarıyla gündemi sallayacak olan Yağmur Hanım, “Nuri 2 yıl pesimde koştu, 2 yıl setleri bastı, 2 yıl boyunca herkese sevgilim diye tanıttı beni. İlk günler, TV'deki filmleri yüzünden hep korktum ondan, verdiği hiç bir içeceği içmezdim. Ama o ilk yudumu içer, 'bak bana bir şey olmadı iç' diye verirdi. Onun sert ve kadına şiddet uygulayan bir avcı olduğunu sanırdım ama içinde yumuşacık bir adam yattığını gördüm. Nuri aslında yufka yüreklidir. Ben Nuri'den kaçtıkça o hep centilmenliğiyle karşıma çıktı” ifadelerini kullandı.

“BÖYLE KADINLAR NURİ ALÇO'YU KULANMAK İSTİYORLAR”

“Nuri uyanık bir insan, kimin ne istediğini biliyor ve kendini bazen, bile bile kullandırıyor. Bana çok kıskançlık baskısı yapıyordu. Yönetmenleri arayıp ‘Yağmur benim sevgilim, o rolde ve o filmde yer alamaz ben olmadan’ diyordu. Bana özelikle evlenmemiz konusunda çok etki etmeye çalıştı, fakat ben hiç bir zaman kabul etmedim. 'Benimle evlen seni her filmde oynatırım dedi. 'Başrol bağlarım sana' dedi. 'Çalışmana gerek yok dünyayı gezelim' dedi, ama hep geri çevirdim” ifadeleriyle de şoke etti.

 “NURİ ALÇO BU KADINLA EVLENMEZ”

“Nuri yalnızlığı ile evlenmiş bir insan, bu kadınla asla evlenmeyecek. Ben Nuri Alço üzerinden prim yapmak istemediğim için şimdiye kadar hiç konuşmadım. Ama bu kadın Nuri'nin üzerinden prim yapıyor tanınmak için Nuri'yi kullanıyor, 'belki bir iki filmde yer alırım' düşüncesiyle böyle yaptığına eminim... Nuri de az değil, kesin bu bayana bir takım vaatlerde bulunmuştur.  Nuri'nin de çıkarı olmasa bu kadınla asla gündeme gelmez. Bakın görün, birbirlerini karşılıklı kullandıktan sonra ayrılacaklar" dedi.

Bu açıklamaların ardından Nuri Alço cephesinden ne yorum geleceği merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13