UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FUTBOLCULARA İCRA TUZAĞI!

Trabzonspor ve Alanyaspor’lu yıldız oyuncuların da aralarında bulunduğu 6 futbolcuya sahte icra takibiyle dolandırdığı iddia edilen 3 sahte menajer gözaltına alındı.

ÜNLÜ FUTBOLCULARA İCRA TUZAĞI!

İstanbul polisi, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla yürütülen soruşturmada Trabzonspor'un Kolombiyalı yıldızı Hugo Rodellega ve Bobo olarak tanınan Beşiktaş'ın eski yıldızı Brezilyalı Deivson Rogerio Da Silva'nın da aralarında bulunduğu 6 yabancı futbolcuyu yüzbinlerce lira dolandırdıkları öne sürülen İ.Ç, Y.F ve D.O'yu gözaltına aldı.

Sabah’ın haberine göre; Yapılan araştırmada transfer döneminde kulüp antrenmanlarına giden zanlıların futbolcularla fotoğraf çektirdikleri, daha sonra menajerlik ücreti adı altında futbolculardan paralarını alamadıklarını söyleyerek haklarında icra takibi başlattıkları anlaşıldı.

İddiaya göre olan bitenden haberi olmayan futbolcular bir hafta içinde itiraz edemediklerinden paralar icra kanalıyla banka hesaplarından çekiliyordu.

Menajer olduklarını öne süren 3 kişi polisteki sorgularında, haklarındaki iddiaları kabul etmeyerek "Kulüplerin bize verdiği yetkiyle futbolcuların transfer edilmesinde aracılık ettik. Bunun karşılığında yüzde 10 komisyonumuz vardı. Bu komisyonları için başvuru yaptık" dedikleri öne sürüldü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERicra  trabzonspor  alanyaspor