UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLI ENVER İLE MURAT BOZ EVLENİYOR MU?

Aslı Enver ile Murat Boz, iddiaya göre nikâh için gün aldı. 4 yıldır birlikte olan ikilinin, Enver’in doğum gününde yani 10 Mayıs’ta nikâh masasına oturacağı öne sürüldü.

ASLI ENVER İLE  MURAT BOZ  EVLENİYOR MU?

Aslı Enver'le Murat Boz hakkında önceki gün hayranlarını sevindirecek bir iddia ortaya atıldı. Barıştıktan sonra birlikte görüntü vermekten kaçınan ikilinin sessiz sedasız nikâh hazırlığı yaptığı öne sürüldü.

Gazetemagazin’in iddiasına göre ünlü çift, nikâh için de 10 Mayıs'a gün aldı. Güzel oyuncunun doğum gününde hayatlarını birleştirecek olan ikilinin gizli saklı yürüttüğü düğün hazırlığının gün yüzüne çıkmasıyla hayranları çılgına döndü. 2015'ten beri birlikte olan gözde çiftin nikâh tarihinin belli olmasıyla hayranları çifti tebrik yağmuruna tuttu.

ILICALI İDDİAYI KUVVETLENDİRDİ

Çiftin evleneceğinin sinyalini ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde vermişti. Ilıcalı, 'Survivor' programı için Dominik'e giden Murat Boz'a "Ben de onun düğününe dünyanın bir ucuna gideceğim" diyerek teşekkür etmişti. Bu durum da ikilinin 10 Mayıs'ta evleneceği iddiasını kuvvetlendirir nitelikteydi…

DOĞUM GÜNÜ GELİNİ Mİ OLACAK?

Güzel oyuncunun 10 Mayıs'ta yani 35. yaş gününde nikâh masasına oturacağı iddiası 'Aslı, çifte mutluluk yaşayacak' dedirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat boz  aslı enver  evlilik  yüzük