UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUYU GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın inanılmaz değişimi! Şahan Gökbakar, ketojenik diyetle 130 kilodan 102 kiloya düştü.

ÜNLÜ OYUNCUYU GÖRENLER  GÖZLERİNE  İNANAMADI!

Şahan Gökbakar, kilo vermek için mide ameliyatı olmak yerine beslenme şeklini değiştirdi. Komedyen, eşinin de büyük desteğiyle ketojenik diyetle kilo verdi.

Gökbakar, nasıl kilo verdiğini anlatırken de yine kendisiyle aynı sorunu yaşayanlara örnek oldu. Son dönemde artan mide ameliyatlarına da karşı olan Şahan Gökbakar, şöyle dedi:

“Son dönemlerde en çok duyduğum şey 'Zayıflamışsınız' ve beraberinde gelen birçok soru... Mide ile ilgili herhangi bir operasyon geçirmedim. Tamamen yeme-içme değisikliği yaptım... Geçen Kasım ayı itibariyle 'ketojenik beslenme' uyguladım... 5-6 ay gibi bir sürede toplamda 27-28 kilo verdim. Bir süre de fazla kasmadan devam edip biraz daha kilo vereceğim. Tüm kilo vermek isteyenlere azim, kararlılık ve irade dilerim”

MUCIZE DİYETLE YENİDEN DOĞDU

Ketojenik diyet; karbonhidrat alımını büyük ölçüde azaltmayı ve bu kesintiyi yağ ile değiştirmeyi amaçlar. Balık, et, tereyağı, yumurta, fındık, peynir, kuruyemişler, zeytinyağı, hindistancevizi yağı ve düşük karbonhidratlı sebzeler yiyebilirsiniz. Selin Gökbakar, yaptığı ketojenik besinlerle eşini zayıflattı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşahan gökbakar  selin gökbakar  kilo  diyet