UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EVLENME TEKLİFİ ALDIĞINA BİLE SEVİNEMEDİ

Adını vermek yerine rumuz kullanarak başından geçen ilginç hikayeyi paylaşan bir kadın sevgilisinin armağan ettiği yüzüğü takipçilere gösterdi! Ama asıl olay yüzüğün gerçekte kime ait olduğu...

EVLENME TEKLİFİ ALDIĞINA BİLE SEVİNEMEDİ

İsmini paylaşmak istemeyen bir kullanıcı Facebook'taki bir gruba sevgilisinin ona evlenme teklifi ettiği yüzüğü paylaştı. Bunda ne gariplik var diye düşünebilirsiniz ancak hikaye gerçekten de ilginç.

İnsanların nişan yüzüklerini paylaştığı ve bu yüzüklerle bir nevi dalga geçilen Facebook grubu olan "That's It, I'm Ring Shaming..." yani "Yeter ben bu yüzüğü yerden yere vururum" ismini vermek istemeyen ve nick name kullanan bir kadın sevgilisinin ona armağan ettiği yüzüğün fotoğrafını paylaştı. Fotoğraftaki yüzüğü bir kenara bırakın kadının yüzükle paylaştığı yazı çok enteresan.

Alın işte! Şu an 'eski' olan sevgilim bana bu yüzükle evlenme teklifi etti. Meğer bu yüzüğü en yakın arkadaşının annesinden çalmış. En yakın arkadaşı görüp sorana kadar ben de bilmiyordum" yazan kadının paylaşımını görenler çılgına döndü.

Fotoğrafın altını yorum yağmuruna tutan kullanıcılar bakın kadını nasıl linç ettiler:

"Bence seni çöpe atmak lazım! Madem eski sevgilin oldu madem çalındığını biliyorsun sahibine neden teslim etmiyorsun?"

"Resmen çalmış yani! Senin eski sevgilin kadar rezil bir yüzük bence!"

"Hala yüzüğü takman inanılmaz!"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyüzük  sosyalmedya