UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BÖYLE BİR ŞİDDET MÜMKÜN DEĞİL!”

Seçkin Piriler ve eski eşi Kaan Tangöze arasında geride bıraktığımız gün çok sert bir kavga yaşanmış ve her iki taraf da karakola giderek şikayetçi olmuştu.

“BÖYLE BİR ŞİDDET MÜMKÜN DEĞİL!”

Eski manken Piriler, çocuklarının yanında eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını söylerken Kaan Tangöze avukatı aracılığıyla bu haberlerin yalan olduğunu ve çocuğu kucağındayken eski eşine böylesi bir şiddet uygulamasının mümkün olmadığını söyledi.

Yaşanan sert kavganın ardından Kaan Tangöze’nin avukatı Özlem Hatice Bakırcı Uçankuş TV’ye konuştu.

Tangöze’nin avukatı Özlem Hatice Bakırcı, Seçkin Piriler’in çocuklarına şiddet uyguladığının ortaya çıkması adına karakola gittiklerini ve konuyu Aile Bakanlığı’na şikayet edeceklerini söylerken evde yaşananların güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındığını ve Tangöze’nin herhangi bir şiddet eyleminde bulunmadığını söyledi.

Bakırcı, “Seçkin Hanımın çocuklarına uyguladığı şiddetin ortaya çıkmasını istiyoruz, Kaan Bey kucağında çocukla Seçkin Hanım’a nasıl şiddet uygulayabilir? Kaan Bey bu konuda herhangi bir rahatsızlık duysa evdeki kamera kayıtlarının silinmemesi adına güvenlik şirketine ihtar çekmezdi” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13