UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖNCE TECAVÜZ ETTİ SONRA DA ÖLDÜRDÜ!

Şimdi size ABD’de yaşanan bir olayı aktaracağız. Bu olay maalesef sizi dehşete düşürecek. Olayın nedeni de insanlık adına kahredecek...

ÖNCE TECAVÜZ ETTİ SONRA DA ÖLDÜRDÜ!

ABD Alaska’da 2 Haziran’da Cynthia Hoffman’ın (19) cesedi ormanlık alanda bulundu. Cynthia, tecavüz edildikten sonra öldürülmüştü. Aralarında Cynthia’nın arkadaşı Denali Brehmer’in (18) de olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Indiana eyaletinde Darin Schilmiller’ın (21) gözaltına alınması cinayetin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

9 MİLYON DOLAR

Çocuk pornosu ve cinayet fetişizmi olan Darin Schilmiller, internetten Denali Brehmer ile tanışmıştı. Kendisini zengin biri olarak tanıtan Darin Schilmiller, Denali Brehmer’e “Bana, tecavüz ve cinayet videosu gönderirsen 9 milyon dolar (52.5 milyon lira) veririm” dedi. Denali Brehmer, kurban olarak 12 yaşındaki bir çocuğun zekâsına sahip olan Cynthia Hoffman’ı seçti.

VİDEO ÇEKTİLER

Denali Brehmer sonra da parayı paylaşma vaadiyle yaşları 16 ile 19 arasında değişen biri kadın 4 kişiyi cinayete teşvik etti. Olay günü 5 katil, Cynthia ile birlikte ormanlık alana gitti. Cynthia’ya “Seni ağaca bağlayıp fotoğrafını çekeceğiz” dediler. Sonra da tecavüz ettikleri genç kızı öldürdüler. Bu sırada çektikleri videoyu da Darin Schmiller’a gönderdiler.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtecavüz  ölüm