UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PELİN AKİL İSYAN ETTİ!

Geçtiğimiz aylarda ikiz kızları Alin ve Lina'yı dünyaya getiren ünlü oyuncu Pelin Akil, evine gelen hayranları hakkında konuştu.

PELİN AKİL İSYAN ETTİ!

Oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan, mutlu evliliklerini kızları Ali ve Lina'nın doğumu ile birlikte taçlandırmıştı. Sosyal medya paylaşımları ile büyük beğeni toplayan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan çiftten Pelin Akil, anne olduktan sonra anneler ve anne adaylarına tavsiyelerde bulunuyor.

Takipçileri ile sık sık iletişim kurmaya çalışan güzel oyuncu, yaşadığı bir olay hakkında isyanını hayranları ile paylaştı. Evine gelen kişiler hakkında konuşan Akil, şu ifadeleri kullandı:

Pelin Akil paylaştı! Herkes ilk kez öğrendi! "Evimize kadar gelip, kapımızı çalıp 'Evinizi ziyarete geldik, sizi görmeye geldik' diyen bazı kız arkadaşlar var. Yapmayın bunu. Burası bizim evimiz, özelimiz. Dışarıda zaten sizi gördüğümde seve seve öpüyorum, konuşuyorum, fotoğraf çektiriyorum. Aşağıda güvenlik de var ama nasıl yukarı çıkabildiniz bilmiyorum. Ama bu yaptığınız doğru değil.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpelin akil  anıl altan