UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KYLIE JENNER MAKYAJSIZ YAKALANDI!

Kendi adını taşıyan kozmetik ürünleri sayesinde dünyanın 30 yaş altındaki en zengin kadını unvanını da ele geçiren Kylie Jenner, makyajsız, filtresiz, doğal haliyle görüntülendi.

KYLIE JENNER MAKYAJSIZ YAKALANDI!

Markası Kylie Cosmetics ile en genç milyarder ünvanını kazanan Kylie Jenner makyajsız haliyle bambaşka biri olduğunu kanıtladı.


Beverly Hills'te bir diş kliniğine girerken görüntülenen Kylie Jenner'ın, Instagram'daki vegece hayatındaki halinden eser yoktu.

Tepeden tırnağa siyahlar giyen Jenner'ın saçlarını basitçe arkada topladığı, gözlüklerini taktığı ve bir gram bile makyaj yapmadığı görüldü.



21 yaşındaki Jenner'ın bu görüntülerinin basına yansımasından sonra hayranları da "Bu hali makyajlı ve gösterişli halinden çok daha güzel ve yaşına uygun" yorumlarını yaptı.

139 milyon Instagram takipçisi bulunan Kylie Jenner, paylaşımlarında hem makyajlı pozlarına yer veriyor hem de bütün filtre uygulamalarından yararlanıyor.



Kylie Jenner 4 yıl önce dudaklarındaki değişimle dünyanın merakını uyandırmıştı. Estetik yaptırdığını reddedip makyaj hilesi yaptığını itiraf etmişti. Çıkardığı ruj markasını sosyal medyadan yüzlerce takipçisine tanıtan Jenner bu sayede 1 milyar dolarlık servete ulaştı ve kozmetik imparatorluğu kurdu.

Dişçiye giderken görüntülenen Jenner'ın bu hali 'en entiki ürün yerleştirme' reklamı olarak yorumlandı.

Çünkü Jenner doğal haliyle dolgunluk sihrini kendi rujlarıyla kanıtlamış oldu. Uzmanlara göre bu strateji milyonlarca dolar değerinde.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13