UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“KADINLAR BENİ BIRAKIRSA BIRAKIR SONUÇTA SAKAT BİR ADAMIM!”

Geçtiğimiz yıl evinin banyosunda düşen ve kaburgalarını kıran ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün taburcu oldu. Taburcu olmadan önce Hürriyet Gazetesi’nden İsmail Bayrak’ın sorularını yanıtlayan Erbil, çarpıcı cevaplar verdi.

“KADINLAR BENİ BIRAKIRSA BIRAKIR  SONUÇTA SAKAT BİR ADAMIM!”


 

İşte ünlü şovmenin açıklamaları

 

Banyoda düştüğü gece evdeki çalışanından yardım aldığını anlatan Erbil, “Evde yardımcı kadın vardı, o duydu sesimi. ‘Yandım Allah’ dedim. Banyoda daha önce de en az 20 kez mermer basamak yüzünden tehlike atlattım. Ama basiretim bağlandı, önlem almadım. Halbuki ilk eşim Muhsine’ye söylesem, ertesi gün yaptırırdı”

 

Bacaklarında kas erimesi olduğunu söyleyen Erbil: “Uzun süre yattığım için bacaklarımda kas erimesi var. Nöropati deniyor. Yeniden çocuk gibi yürümeye başlıyorum. Yürüteçle kendimle gidebiliyorum. Artık fizyoterapi eve gelecek. Bir ay önce de taburcu olabilirdim ama burada daha iyi bakılıyordum. 8 ay yattım ama hiç yaram olmadı. Şimdi evde bir hemşireden yardım alacağım.”

 

“YÜZMEK İSTİYORUM”

 

Tedavi süreci boyunca evini çok özlediğini söyleyen ünlü şovmen, “Evime gitmek istiyorum. Yüzmek çok istiyorum ama atlarsam bir daha çıkamam. Bu ayaklarla çıkmak zor ancak merdivenli havuz olacak.” Ağustos ayında yeniden sahneye çıkabileceğini söyleyen şovmen, “İlk işimiz Kurban Bayramı’nda olabilir. Kıbrıs’taki Rocks Hotel’de sahneye çıkabilirim” dedi

 

“KADINLAR BENİ BIRAKIRSA BIRAKIR”

 

Çapkınlıklarıyla ünlü olan Erbil, “Artık çapkınlık yapmaz” yorumlarına esprili bir yanıt verdi: “Hiç öyle keskin şeyler söylemem. Kadınlar beni bırakırsa bırakır, sonuçta sakat bir adamım (Gülüyor). Ama artık değiştim, en azından telefon numaramı değiştirdim.”

 

 

 “YALNIZLIK KÖTÜ”

 

Mehmet Ali Erbil, “Yeniden evlilik düşünür müsünüz” sorusuna şu yanıtı verdi: “Büyük bir ailem var. Üç eski eşim de, çocuklarım da birbirleriyle görüşüyor. Yaptığım evliliklerde başarılı olamadım ama yalnızlık kötü. Bir daha evlilik neden olmasın” yanıtını verdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmehmet ali erbil  hastane  röportaj