UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE UMUT EVİRGEN’DEN AYRILIK İDDİALARINA YANIT!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve sevgilisi Umut Evirgen önceki gün Emirgan’da La Boom adlı mekândan çıkarken görüntülendi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE UMUT EVİRGEN’DEN AYRILIK İDDİALARINA YANIT!

Mekân çıkışında oldukça keyifli oldukları gözlenen çift ayrılık dedikodularına da verdikleri görüntü ile yanıt vermiş oldu. Oyuncu Tuba Büyüküstün sevgilisi Umut Evirgen’i aracına uğurladıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İspanya’da yaptıkları tatilden söz eden Büyüküstün, “Çok güzel geçti tatilimiz, teşekkür ederim” dedi. Önümüzdeki sene için yeni dizi projeleri olduğunu belirten Büyüküstün, “Birkaç görüşme ve ama şu an için net bir şey yok” diye konuştu.

‘MARA’DAN ÇOK ETKİLENDİM’

Netflix için yaptığı 6 bölümlük belgesele değinen oyuncu,”Dökü drama denilen, hem belgesel hem drama içerikli bir şey çektik, gayet keyifli geçti. İyi bir şey olacağına inanıyorum’ dedi.

Projenin içeriğinden bahseden Büyüküstün,”İstanbul’un fethi öncesi ve sonrası dönemini anlatan bir hikâyede, Mara diye bir karakteri Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi olan bir rol üstlendim. Çok etkilendim. Tarihe ilgim de vardır. Harem’e falan… Ama Mara’yı bilmiyordum ve gerçekten uzun zamandır ilk defa bu kadar bir karakterden etkilendim. Ayrılırken zorlandım, üzüldüm. Aynaya baktım bu kadını son kez görüyorum, öyle çıkardım falan kostümleri. Çok keyifli çektim, ben kendi adıma iyi de bir şey çıkacağını düşünüyorum’ diye konuştu.

‘GURUR VERİCİ’

Fatma Girik’in kendisini “veliaht”ı olarak açıkladığı Büyüküsütün’e hatırlatılınca, “Çok gurur verici bir şey. Çok duygulandım, çok gurur duydum. Onları izleyerek büyüdük ve tabi ki onlardan böyle şeyler duyunca başka bir şey oluyor’ dedi.

‘ANIMSIYAMIYORUM’

Büyüküstün, “Fatma Girik’in Yeşilçam filmlerinden hangisinde rol almak ister siniz?” sorusuna ise ”Ben küçüklüğümden beri Yeşilçam izlerim, kaç tane seyrettim toplamda bilmiyorum. Dolayısıyla isim isim, film film, karakter olarak aklımda kalmıyor. Bir sürü seyrettim şu an için anımsayamıyorum, ama her gördüğümde Yeşilçam filmi seyrederim, kendimi kötü hissettiğim de oturur, açar izlerim’ ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTuba Büyüküstün  Umut Evirgen