UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RONALDO'YA YÖNELTİLEN TECAVÜZ SUÇLAMASINDA MAHKEME KARAR VERDİ!

ABD’li Kathryn Mayorga'nın Cristiano Ronaldo'ya yönelik tecavüz suçlamasıyla açtığı dava düştü. Polis delillerin yetersiz olması nedeniyle soruşturmayı durdurdu ve Ronaldo hakkında cezai işlem yapılmayacağını açıkladı.

RONALDO'YA YÖNELTİLEN TECAVÜZ SUÇLAMASINDA MAHKEME KARAR VERDİ!

Geçen sene Cristiano Ronaldo tarafından tecavüze uğradığını iddia eden ve dava açan ABD’li Kathryn Mayorga, 2009'da Las Vegas'ta Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini ve ardından sus payı olarak 375 bin dolar ödediğini öne sürmüştü.

Ronaldo - Kathryn Mayorga davasında ise yeni gelişmeler yaşandı. Polis tarafından yapılan açıklamada soruşturulmanın durdurulduğu ve Ronaldo aleyhindeki kanıtların yeterli olmadığı vurgulandı. Kanıtların yetersiz olması nedeniyle Ronaldo hakkındaki soruşturma durduruldu ve herhangi bir cezai işlem yapılmayacak.

Eyalet polisi tarafından yapılan açıklamada, "Kathryn Mayorga'nın açtığı dava sonrası tüm bilgiler değerlendirilirken, şu ana kadar Ronaldo aleyhindeki suçlamalara dair yeterli kanıt bulunmamaktadır. Bu doğrultuda Ronaldo hakkında cezai işlem yapılmayacaktır." ifadelerine yer verildi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRONALDO