UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOPLU TECAVÜZ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME! “EN AZ 12 YÜZ GÖRDÜM!”

İngiltere ile İsrail arasında diplomatik krize yol açan toplu tecavüze ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. 12 İsrailli gencin tecavüzüne uğrayan İngiliz turist kızın otel odasına erkek arkadaşı olan gençle buluşmaya gittiği açıklandı. Genç kız ile İsrailli partneri arasındaki mesajlaşmalar da yayımlandı. İsrailli turistlere ilişkin taciz iddiaları da gündeme geldi...

TOPLU TECAVÜZ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME! “EN AZ 12 YÜZ GÖRDÜM!”

İngiliz kadın, İsrailli bir erkek ile olaydan birkaç gün öncesinde ünlü tatil merkezinde yakınlık kurduğunu söyledi. İkili, kadının kendi iradesi ve isteği ile birkaç defa cinsel ilişkiye girmişti.

Kadın ve erkeğin yakınlık kurduğu günlerden mesajlaşma görüntüleri İngiliz basını tarafından yayınlandı. Çift, her akşam haberleşerek buluşuyordu.

Birbirlerini odalarına çağırıyorlardı.

Kadın, olayın yaşandığı akşam birlikte olmak için adamın odasına gitti: "Çocuklardan bazılarını tanıyordum. Fakat odaya gittiğimde hepsi sarhoştu. Etraf çok karışıktı. Gece birden sonra olanları hatırlamıyorum. Tanımadığım bir sürü erkek bana tecavüz etti. En az 12 yüz gördüğümü hatırlıyorum. Vücuduma zarar verdiler. Bir süre sonra bayıldım. Ardından beni serbest bıraktılar. Arkadaşlarımın yanına gittim. Beni yarı çıplak bir şekilde hastaneye götürdüler. "Olay, Güney Kıbrıs'ın Ayia Napa sahillerindeki Pambos Napa Rocks Hotel’de meydana geldi. Rum polisi, şikayet üzerine 12 İsrailli erkeği gözaltına aldı. Polisler, DNA kanıtlarını incelediği sekiz gün süresince İsrailliler gözaltında tutuldu.

Kadının arkadaşlarından biri olaya dair açıklama yaptı: "Arkadaşımızı bulduğumuzda gözyaşları içerisindeydi. Adamlardan bir tanesi ile birlikte olmayı kendisinin istediğini, diğerlerinin ise bir anda üzerine atladıklarını anlattı. Onu sıkıştırmışlar ve sırayla tecavüz etmişler. Vücudu yaralar içindeydi."

Kadının başka bir arkadaşı tecavüzün sonrasında gerçekleşenleri anlattı: "Arkadaşımızı gördüğümüzde çok kötü durumdaydı. Bazı kıyafetlerini üzerine geçirmeye çalışıyordu."

Erkeklerin hiçbiri suçlamayı kabul etmiyor. Şüpheli erkeklerden bazıları 18 yaşından küçük. Erkekler, geçen hafta Paralamni'deki mahkemeye getirildi.

Hepsi yüzünü kıyafetleriyle kapadı. İngiliz medyası, erkeklerin tecavüzü cep telefonlarıyla kayda aldığını bildiriyor. Söz konusu kayıtta, saldırganların gülüşmeleri dikkat çekiyor. Otelde kalan başka kadınlar, İsrailli erkeklerin kadınları sürekli rahatsız ettiğini söyledi: "Arkadaşlarımdan bir tanesi odasında uyuyordu. Bir İsrailli adam geldi ve kapıyı çaldı. Arkadaşıma cinsel birliktelik teklif etti. Arkadaşım adamı bağırarak odadan kovdu. Yönetim ise bu durumu pek fazla umursamadı. "Otelde çalışan bir erkek işçi, kadın bir arkadaşının kadınlar tuvaletine kadar kendisini takip eden bir İsrailli tarafından cinsel ilişki teklifi aldığını anlattı: "Sadece kadına para uzattı ve ilişkiye girmek istediğini söyledi. İğrençti."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERingiltere  israil