UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN’E SON DARBE ACUN’DAN!

Tv100 ile ilişkisi kesilen (Her ne kadar kendisi inkar etse de) Seren Serengil, TV8’e geçmek istedi ancak olmayınca bu sefer de Tv8’deki programları kötülemeye başladı. İşte bu durumu gözleyen Tv8’in sahibi Acun Ilıcalı da durumu ortaya koyan bir story ile tepkisini gösterdi.

SEREN’E SON DARBE ACUN’DAN!

Tv’de ya programları yayından kaldırılan ya da kendisinin görevine son verilen Seren Serengil’e son darbe Tv 100’den gelmişti!

Tv 100, Haziran ayı sonunda Seren Serengil’in işine son vermişti.

Ancak Seren Serengil bunu bir türlü kabullenememiş ve Ağustos ayı başında (Ya hafta başı olarak yarın, ya da 1 Ağustos Perşembe günü) tekrar Tv 100’de Cengiz Semercioğlu ile beraber programa devam edeceğini iddia etmişti.

Fakat kanaldan gelen bilgiler, Seren Serengil’in doğru söylemediği yönündeydi.

İşte bu sırada Seren Serengil Tv 8’deki magazin programını, Seray Sever’i eleştiren sözler sarf etmeye başlamıştı.

Bu durumun da perde arkası bugün ortaya çıktı.

Meğer Seren Serengil, Tv8’e de haber göndermiş ancak işe kabul edilmemiş!

İşte bu durumu özetleyen cümle de az önce Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı’dan geldi.

Normalde bu konularla ilgili pek konuşmayan Acun Ilıcalı da çığırdan çıkmış olacak ki nokta atışı bir story paylaşımı yaptı.

İşte o paylaşım;

NOT: Tv 100 olayıdaki gerçek de bu hafta ortaya çıkınca Seren Serengil’in ne açıklama yapacağı merakla bekleniyor. ( Aslında beklenen, yıllardır olduğu gibi, her zaman olduğu gibi yine çocuk doğurma olayını gündeme getirip dinlenmeye çekiliyorum demesi!!! Bu arada yıllar derken eski olayları unutanlar Google’a girip Musa Aytun’un Hürriyette yer alan “Seren’in hamileliği düzmeceydi” haberini okuyabilirler.


OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERACUN ILICALI  SEREN SERENGİL