UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LADY DIANA HAKKINDA ŞOK EDEN GERÇEK!

Prens Charles ve Prenses Diana'nın 29 Temmuz 1981'deki görkemli düğün töreninden önce ikili, BBC sunucusu Angela Rippon'un programına konuk olmuştu. Bugün 74 yaşında olan sunucu Angela Rippon, röportaja dair itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

LADY DIANA HAKKINDA ŞOK EDEN GERÇEK!

 

             Rippon, Charles ve Diana röportajı sırasında Galler Prensesi'nin bazı şeyleri saklar bir tavır sergilediğini söyledi. Röportajın sonunda çifte, "Dünyadaki tüm mutluluklar sizi olsun" diyen Rippon'a çift teşekkür etti.

Fakat Rippon'un sözlerinin ardından Diana'nın yüz ifadesi birdenbire değişti ve mutsuz bir hal aldı. Röportajı gerçekleştirdiği sırada bu ayrıntıyı fark edemediğini belirten Rippon, Diana'nın yüz ifadesinin çok şey anlattığını belirtti.

"Uzun yıllar mutluluklar dilediğimde Charles, Diana'ya baktı ve Diana'da yere baktı" diyen Rippon, "Belki de bu ifadeyi daha fazla incelemeliydik" sözlerini söyledi.

Rippon, "Röportajın son beş saniyesi neler yaşanacağına dair bize işaret veren anlardı" dedi. 15 yıl boyunca evli kalan Charles ve Diana'nın oldukça inişli ve çıkışlı bir ilişkisi vardı. Diana evliliği boyunca eşi Charles'in Camilla Parker Bowles ile olan ilişkisiyle yüzleşmek zorunda kaldı.

1996 yılında Diana ile gerçekleştirilen röportajda, Galler Prensesi, Prens Charles ile olan evliliği için 'Bu evlilikte üç kişiydik' ifadesini kullanmıştı. İngiliz polis teşkilatı Scotland Yard, Diana'nın ölümüne ilişkin iddiaları araştırmak üzere 2004 yılında "Paget Operasyonu" adlı soruşturma açmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDIANA