UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FENOMENİN ÖLÜMÜNDE KORKUNÇ AYRINTILAR!

24 yaşındaki Rus model Ekaterina'dan yaklaşık 1 haftadır haber alınamıyordu. Ailesinin ihbarı üzerine polis kan donduran manzara ile karşılaşmıştı. Yapılan araştırmalarda yeni ayrıntılara da ulaşıldı.

ÜNLÜ FENOMENİN ÖLÜMÜNDE KORKUNÇ AYRINTILAR!

Ünlü Rus modelin ölümünde korkunç ayrıntılar 24 yaşındaki ünlü Rus blogger ve model Ekaterina K, sevgilisi ile birlikte Avrupa'ya tatile çıkmaya hazırlanıyordu. Ekaterina, bu durumu sosyal medya hesabından da takipçilerine duyurmuştu.

Ünlü Rus modelin ölümünde korkunç ayrıntılar Ancak 24 yaşındaki modelden 1 haftadır hiçbir şekilde haber alınamaması üzerine ailesi polise haber vermiş ve korkunç manzara ile karşılaşmıştı.

Ünlü Rus modelin ölümünde korkunç ayrıntılar Polis, Ekaterina'nın cansız bedenini çok sayıda bıçak darbelerine maruz kalmış, boğazı kesilmiş ve çıplak bir halde bavulun içine konulmuş halde bulmuştu. Olayla ilgili de soruşturma başlatılmıştı.

Ünlü Rus modelin ölümünde korkunç ayrıntılar Yapılan araştırmalarda ise yeni ayrıntılara ulaşıldı. Polis, Ekaterina’nın bir süre önce sevgilisinden ayrılıp 52 yaşındaki başka bir erkekle aşk yaşamaya başladığını belirledi.

Ünlü Rus modelin ölümünde korkunç ayrıntılar Olayın kıskançlık cinayeti olduğu tezi ağır basarken eski ve yeni sevgilileri sorgulamak için yakalama kararı çıkartıldı.

Ünlü Rus modelin ölümünde korkunç ayrıntılar Modellik ve bloggerlığın yanı sıra Rusya’nın önde gelen okullarından Pirogov Rusya Ulusal Tıp Araştırma Üniversitesi’nde dermatoloji eğitimi alan Ekaterina K, uzmanlığını da cinsel ilişkiyle bulaşan hastalıklar konusunda yapmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmodel  fenomen