UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV’DEN REYNMEN’E TOKAT GİBİ CVP!

UçanKuş TV’ye, Kerimcan gibi “Aşkım” diye yazmaya başlayan Reynmen’e, Gn. Md’ümüz Anılcan Tanrıyar haddini fena bildirdi!

UÇANKUŞ TV’DEN REYNMEN’E TOKAT GİBİ CVP!

ANILCAN TANRIYAR

UÇANKUŞ TV GENEL MÜDÜRÜ

UçanKuş, sosyal yaşam konusunda yıllardır; 2001’den beri, 18 senedir branşında rakipsiz yürüyen bir medya kuruluşu…

Son 5 senedir de UçanKuş TV ile Türkiye’nin ilk ve tek sosyal yaşam kanalı olarak ekranlardaki macerasını da büyük bir başarıyla sürdürüyor.

İşte bu dönemler içinde kimleri gördük kimleri; kimler geldi, kimler geçti, kimileri bir yılda kayboldu, kimileri sağlam bastı yıllardır ayakta…

Bizim kanalımız UçanKuş TV’nin sloganı “Hayata Hoş Bakanların kanalı”…  Bu slogan aynı zamanda, yeniliklere çok açık olduğumuzu da gösteren bir kimliğimizi de işaret ediyor.

İşte genel olarak Rap dünyasına ve benzer yeni tarzları da biz, bir çok kişinin aksine hep hoş bakıp, hep desteklemeye çalıştık, çalışıyoruz.

Ama hiç kabul etmediğimiz yönleri de vardı, bu müzikte bir yerlere gelmeye çalışan bazı tiplerin!.. İnternet üzerinde sürekli bolca küfürlü yayınlar yapmaları gibi… Tabi ki bu hepsi için geçerli değil…

Ancak aralarında bardağı taşıranlar da oluyor. İşte bunlardan biri de Reynmen isimli kişi…

Bugüne kadar hakkında bizde 10 haber çıktıysa, 7’si 8’i iyi olan Reynmen, dün akşam UçanKuş TV’nin Magazin Merkezi programında yayınlanan gençleri olumsuz da etkiledikleri haberine birdenbire öyle bir tepki verdi ki…

Bugüne dek güya medyayı ciddiye almayan, kendi takipçisinin kendisine yettiğini iddia eden Reynmen, haberi yapan UçanKuş TV olunca birden bire hiddetlendi ve yalan-yanlış şeyler yazmaya başladı.

Hatta, belki de örnek aldığı (kısa sürede onun gibi şöhreti yakalayan) Kerimcan gibi “Aşkım” gibi laflarla UçanKuş TV’ye güya saldırmaya başladı.

Önce UçanKuş TV’ye linklenen, UçanKuş TV’nin instagram sayfasındaki(ucankusmedya) paylaşımı alıp, “Burayı spamlayın” diye yazan Reynmen, sonrasında ise bu kez yalan ve iftiraya başvurup, sanırız photoshop’la yapılmış olan(çünkü böyle bir şey yok) UçanKuş TV’nin instagram sayfasını sıfır takipçili, hesabı silinmiş gibi gösteren “yalan-dolan” bir paylaşım yapıp, altına ise Kerimcan tarzı “Aşkım” falan diye hitap eden kelimeler kullanmaya başladı; UçanKuş TV için!..

Tabi ki benim, Anılcan Tanrıyar olarak anında tepkim oldu. Kendisi adına verilen doğru-yanlış telefon numarası cevap vermeyince çalışma arkadaşlarına ulaştım ve bu “Aşkım”ın manasını bize açıklamalarını istedim.

Hadi Kerimcan’da bu tip şeylere alışkındık, şimdi de bu çıkmıştı!.. Burada bir sürü adam çalışıyor, kimle ne ilişkisi var onu sordum, tabi ki cevap yok!..

Benim bildiğim rap’ci tayfa, delikanlıdır, açık sözlüdür, lafını esirgemez ve en önemlisi yalan konuşmaz ve dobradır.(Aslında Kerimcan Reynmen rap’çi de değil, bir şekilde aralarına girmeye çalışıyor) İlk  defa böyle bir tiple karşılaşmıştım. Yazdım, ettim onlara… Ben bu yazı içine yakışmayacağı için, o “aşkım”la ilgili laflarla ilgili kendisine yönlendirdiğim sorgulamayı buraya tam olarak yazmayacağım!.. Ama ekibi diğer konulara cevap verirken, “Aşkım” konusunda cevapsız(!) kaldıkları için ben de bundan sonra kendisine “Kerimcan Reynmen” diye hitap edeceğim. Çünkü tarzları, kullandıkları kelimelere kadar aynı!..

Ayrıca şu sıralar tartıştığımız yeni internet kanununun aslında ne kadar doğru yönleri olduğunu da görmüş oluyoruz. Yaptığı video paylaşımlarında insanlara piç kurusu diye hitap eden (İŞTE KERİMCAN REYNMEN’İN İNSANLARA O HİTAP TARZI) Kerimcan Reynmen, bir ay içinde RTÜK’e başvurup lisans almak zorunda!.. (Şu anda medya genel olarak, yine küfür v.s bir takım yayınları için çok çok daha büyük olan Netflix gibi yerleri yazıyor ama kanun genel olarak okunduğunda bu durumun internetteki tüm yayıncıları da kapsadığı net olarak ortaya çıkıyor)

Kerimcan Reynmen gibi insanlar nasıl lisans alır, nasıl böyle yayınlara devam eder bilemem ama bu yazıdan sonra onun yerinde ben olsam artık UçanKuş TV’nin “U”sunun bile adını ağzıma almam… Tamam başka yerleri ciddiye almayabilir, onun için medya denilince aklına sadece UçanKuş TV geliyor olabilir ama bu, O’na hakkımızda böyle yalan-dolan yayın yapmayı, kapanmamış hesapları photoshopla kapanmış gibi gösterme hakkını vermez!..

Umarım sonu, kendisi gibi hızlı parlayıp bir anda sönen Kerimcan gibi olmaz!..

Ve kendisine hukuk, dava dahil her şeyi açmayı da planlıyoruz, çok çok başarılı avukatımız Hande Var’la görüştükten sonra… Ayrıca, silah v.s gibi yayınlarla ilgili yaptıkları için de çocuklar adına birilerinin bir şeyler yapması da gerek, neden bu biz olmayalım?..

Şımarık bir çocuk gibi davranan, kendinden başka kimseyi beğenmeyen Kerimcan Reymen, dilerim sert kayaya çarptığını anlamıştır.

Aslında onun örnek almaya çalıştığı rap’çiler benim bildiğim serttir. Norm Ender, Ceza, Sagopa Kajmer gibi isimler de almış başını gidiyor ve kimileri efsane oldu bile, kimileri de kalıcı olacak, kimileri bir yılda kaybolacak. Bu işin kaderi bu… Ama aralarında, bu kadar kolay yalan-dolan yazabilen, aşkım kelimeleriyle sert rap’çi tarzı yerine yumuşak davranışlar sergileyen kişilerin yalanlarını da ifşa ederek, diğerlerinin de kötü görünmesini, aynı kefeye konmasını da önlemek istiyoruz. Böylesine “yalan-dolan”ın, photoshopların yanında duran Kerimcan Reynmen’in çalışma arkadaşlarına da bizden şimdilik bravo!!! Acaba onlar da yakında bize “Aşkım” diye yazmaya başlarlar mı?..

ANILCAN TANRIYAR

UÇANKUŞ TV GENEL MÜDÜRÜ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERreynmen  uçankuş tv  uçankuş  derdim olsun  ela  rap  türkçe rap