UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜJDE!.. SEREN İLE YAŞAR ARTIK SUSACAK!

Önceki haftaya kadar “canım cicim büyük aşk” sonrasında “büyük kavga” ve “Aslında her şey yalandı” diye yorumlanabilecek şekilde ortaya çıkan olaylar sonrası müjdeli haber mahkemeden geldi ve artık “herkes” susmak zorunda kalacak!..

 MÜJDE!.. SEREN İLE YAŞAR ARTIK SUSACAK!

Bir ay öncesine kadar “büyük aşk” izlettiler.

Bir haftadır da “büyük kavga”!..

Hatta eskiden beri süregeldiğini iddia ettikleri şiddet v.s…

İçinden çıkılamaz bir hal…

İki taraf da ayrı konuşuyor.

Yorum yapanlar da, bir öyle, bir böyle duruma düşüyor.

Ancak sonunda Mahkeme hem artık bıkan topluma, hem de “Ya, bunları yazsak bir dert, yazmasak bir dert, bizim de okuyucuda hiçbir inandırıcılığımız kalmadı” diye düşünen medyaya, müjdeli bir haber verdi!

Artık Ne Seren Serengil, ne Yaşar İpek, ne TV yorumcuları, ne gazeteciler, hatta sosyal medyada yorum yapmayı çok sevenler bile “tek kelime” edemeyecek.

Çünkü İstanbul 13. Aile Mahkemesi’nin verdiği ihtiyati tedbir kararı, çok ciddi ve önemli bir karar… Hiç şakası olmayan bir karar… İki kelime eden, hapse varan bir cezayla karşılaşabilir.

Karar için başvuran ve aldıran taraf Yaşar İpek… Ancak Seren Serengil, yine konuşmaya devam etmek isterse karara itiraz etme hakkı var. Ama şu an artık kendi sosyal medya hesabı dahil konuşur ya da konuyla ilgili bir şey paylaşırsa, başı çok ciddi bir derde girebilir.

Biz UçanKuş olarak zaten bu son aşamalarda hiçbir şey yazmıyorduk!.. Çünkü zaten zamanında tüm olayları öğrenip, hepsini haber yapmıştık. Hatta hatta sözü edilen çift, bunları yalanlayıp bizi mahkemeye bile vermişti!.. O davalarda ise şimdi ne diyeceklerini(!) biz de merakla bekliyoruz!!! Çünkü orada savundukları tüm konuları son günlerde yaptıkları açıklamalarla yalanlamış oldular!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSeren Serengil  Yaşar İpek