UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSRAFA SON, İNDİRİME KON!

UçanKuş TV yaptığı çekimle size nasıl su israfından kurtulacağınızı ve aynı zamanda Migros’tan nasıl indirim kazanacağınızı açık açık anlatıyor haberin sonundaki videoda...

İSRAFA SON, İNDİRİME KON!

Türkiye’nin en sevilen bulaşık makinesi deterjanı Finish’in başlattığı, Faturanı küçült kampanyası çok ilgi gördü ve beğenildi. Bir çok insan yarininsuyu.com adresine girerek su israfından kaçınma sözü verdi.

TV’erde, internetlerde yayınlanan, dünyadaki “su”yun geleceğinin ne kadar karanlık olduğunu anlatan belgeseller herkesin dikkati çekerken, kimsenin pek bir şey yaptığı yoktu.


Ve beklenen hamle Finish’ten geldi.


“Finish’in sürdürülebilirlik projesi Yarının Suyu’nun web sitesi yarininsuyu.com üzerinden başvuruları yapılacak olan yarışma, 10 Eylül- 10 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. “Tasarruf Sözü” yarışmasına katılmak isteyenler öncelikle yarınınsuyu.com adresini ya da  Facebook üzerinden Finish Türkiye sayfasını ziyaret ederek, iki ay üst üste su faturalarını yükleyecekler. Son yükledikleri fatura üzerinden bir önceki aya göre tasarruf ettikleri bedele denk gelen oranda tüm Migros mağazalarında geçerli Finish Quantum indirimi kazacaklar”


Finish, “Tasarruf Sözü” yarışması ile müşterilerini daha az su tüketerek çevreyi ve bütçelerini korumaya davet ediyor

Ünlü isimler de ülke için çok önemli bir olgu olan su israfına Finish kampanyasına katılmaya başladı.


İşte ünlü besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl’ın kampanya ile ilgili tweet’i:

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfinish  su israfı