UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI'DA BURHAN AYKURT OLAYINDA FLAŞ GELİŞME!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı Tatlı Sert programında 29 Kasım 2018'de ortadan kaybolan ve bir daha haber alınmayan Burhan Aykurt'un cinayete mi kurban gitti sorusu akıllara getirirken ağabey Mahmut Aykurt çelişkili ifadeler ile bütün dikkatleri üzerine çekti.

MÜGE ANLI'DA BURHAN AYKURT OLAYINDA FLAŞ GELİŞME!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 29 Kasım 2018'de Fethiye'den İzmir'e gideceğini söyleyerek evden çıkan Burhan Aykut'tan hala bir haber alınamadı. Bir cinayete kurban gittiği düşünülen 35 yaşındaki Burhan Aykurt'un akıbeti ile ilgili en dikkat çekici iddiayı ise abisi Mahmut Aykurt ortaya attı. Ayrıca ağabey Mahmut Aykurt'un çelişkilerle dolu açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti. Ortaya çıkan mesaj ile ilgili Müge Anlı'nın söyledikleri ise ekran başındaki herkesi şoke etti.

Canlı yayında kardeşinin kaybolmasıyla ilgili açıklamalar yapan Mahmut Aykurt'un çelişkiler ile dolu söylemleri dikkatlerden kaçmadı. Mahmut beyin özellikle taksici olayı ve cep telefonuna gelen mesaj ile ilgili konuşmaları ile şüpheleri üzerine topladı. Mahmut bey Bir taksicinin yanına geldiğini kardeşiniz cinayete kurban gittiğini ve kız meselesi olduğunu söylediğini açıkladı. Ancak bu taksici olayını ailesine çok sonra anlatması akıllarda soru işareti oluşturdu.

Mahmut beyin bir diğer sakladığı olay ise cep telefonuna gelen mesajlar. Geçen sene Müge Anlı'nın programına katılmak isteyene Mahmut bey son adan cep telefonuna gelen mesajı göstermiş ve kardeşini aramaktan vazgeçmişti. Müge Anlı ise dün bu noktaya dikkat çekmiş ve mesajın geçen sene ocak ayında değil kaybolduktan 2 gün sonra geldiğini söylemişti. Bu mesajı ise neden sakladığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Gece kulüplerine çok gidiyor

Bu gün canlı yayında ise Mahmut Aykurt'un yakınları ve arkadaşları katılarak bomba iddialarda bulundu. İddialara göre kaybolan Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt gece kulüplerinde çok fazla giden ve bu yüzden de çok para harcayan biri. Bir diğer iddia ise Mahmut beyin çok borcu olduğu ve borçluların Burhan Aykurt'un önüne çıktığı.

Yapılan araştırmalarda ise Mahmut beyin 10 tane Facebook hesabı olduğu. Facebook hesabını doğrulayan Mahmut bey kardeşini aramak için bu hesapları açtığını söyledi. Gece mekanlarına gittiğini doğrulayan Mahmut bey ise diğer iddialara ise reddetti.

Bütün bu olaylardan sonra Müge Anlı "Senin borçluların mı bir şey yaptı da sen söylemiyorsun saklıyorsun bazı şeyleri. Gel bize doğruları anlat " diyerek bildiği şeyleri anlatmasını istedi.

Burhan Aykurt'un akrabası ise dün canlı yayında "Dayımın oğlu Burhan'ı evlendirdik hep beraber. Belli bir zamandan sonra ayrılmak zorunda kaldı. Bu evlenmeye yönelik şahıs değildi Burhan." ifadelerini kullanarak taksici olayında sıkıntı olduğunu ima etmişti.

Bir diğer tartışma konusu Burhan Aykurt'un çokta samimi olmadığı kuzenine gönderdiği söylenen telefon mesajıydı. Müge Anlı ve ekibi kuzen Muzaffer Aykurt'un bozuk telefonuna ulaşıyor ve yaptırdıktan sonra ise mesajı okumak istiyor. Ancak Muzaffer Aykurt'un telefonunda Burhan Aykurt'un telefon numarasının kayıtlı olmadığını fark ediyorlar. Ayrıca mesaj Burhan kaybolduktan 2 gün sonra gönderildiği fark ediliyor.

Ağabey Mahmut'un ise bu mesajı Ocak ayında İstanbul'a ilk kardeşini aramaya geldiğinde Müge Anlı ekibine söylüyor ve kardeşini aramaktan vazgeçiyor. Müge Anlı "Bu mesaj size kaybolduktan 2 gün sonra gelmiş. Bu mesaja gidip bakmak varken buraya geldiğinizde biliyormuşsunuz ya böyle bir mesaj geldi ama benim erkek kardeşimin böyle evlenmekle kız kaçırmakla felan ilgisi olamaz belli ki bu mesaj kandırmaca bir mesaj. Benim kardeşimin başına bir iş getirdiler....Bunu sen geçen ocak ayında söyleyebilirdin. Ama sen mesajı bahane edip aramaktan vazgeçtin. Biz şimdi hangi aydayız neredeyse öteki ocak ayına geldik.

-Sonra diyorsun ki taksici benim yolumu kesti. Sonra taksici ile 10 dakika konuştun sonra servise gittin yani işine. Peki kimi aradın bu arada hiç kimseyi...Sonra karakola gittin ifadeni almadı sonra eve gittin rutine devam ettin...Ertesi gün akşam mı söyledin akrabalarına taksici olayını. Olur mu ya...10 ay sonra biri senin yolunu kesiyor ve diyor ki kardeşini boğdular öldürdüler. 10 ay sonra bunu duyduğunda insan işe mi gider.." açıklamalarını yaparak Mahmut beyin çelişkilerini gözler önüne serdi.

Mahmut Aykurt'un bir türlü açıklayamadı taksici ile gizemli görüşme gerçekten yapıldı mı? İsimleri bir türlü öğrenilmeyen o gizemli taksici Burhan ve Mahmut Aykurt'un evlerinin bulunduğu bölgeye niçin gelmişti. Ağabey Mahmut Aykurt gerçekleri saklıyor mu? Bütün bu soruların cevabı ise hala bulunamadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüge anlı