UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN’İ BIRAKTI, EYLEM’LE BAŞLADI!

Kadere bakın… Bir dönem Seren Serengil’in ekürisi Cengiz Semercioğlu, şimdi de Seren Serengil’in sürekli hedef tahtasına koyduğu Yaşar İpek’in kardeşi- Seren’in eski görümcesi başarılı gazeteci Eylem İpek’le birlikte bugün TV 8’de programa başladı!..

SEREN’İ BIRAKTI, EYLEM’LE BAŞLADI!

Mahkemeler… Bitmeyen davalar… Herkesle kavga ve sonuçta Seren Serengil TV dışında kalmıştı.

“Son kale” olarak gördüğü Cengiz Semercioğlu da son çalıştığı kanalda Seren Serengil’in gönderilmesine bir tepki göstermemiş, hatta bir ay sonra dönecek diye oyalamış ve yollar ayrılmıştı. (O zaman da UçanKuş’un her yazdığı doğru çıkmıştı)

Şimdi ise daha da ilginci oldu!

Seren Serengil’in kavgalı olduğu onlarca isimden biri de genç ve başarılı gazeteci Eylem İpek’ti. Eylem İpek, Yaşar İpek’in kızkardeşi… Yani Seren Serengil’in eski görümcesi…

Bilindiği gibi Serengil, kendisini terk eden ve yaptığı açıklamalara karşın cevap veren kocası Yaşar İpek için hapis kararı çıkarmıştı. (Tedbir kararına ihlalden-konuştuğu için, 3 gün… Hatta bunun da bir oyun olduğunu ve Seren Serengil’in bundan da bugün vazgeçeceğini iddia edenler de var!!! Yarın-öbürgün ne olacağı belli olur!..)

Seren Serengil, eski görümcesi gazeteci Eylem İpek’le de sürekli çekişme içindeydi.

Ve kadere bakın… Seren Serengil’den tamamen kopan Cengiz Semercioğlu, bu sabah itibariyle Seren Serengil’in çok başarılı bir gazeteci olan eski görümcesi Eylem İpek’le birlikte TV 8’de programa başladı.

Daha önce biz bu haberi yaptığımızda inanmayanlar olmuştu. Ama işte gün geldi çattı ve videoda görüldüğü gibi artık Cengiz Semercioğlu ile Eylem İpek birlikte aynı ekranda!.. Yine kadere bakın ki, yaşadığı kavgalar, bitmeyen davalar yüzünden TV’lerde artık iş bulamayan Seren Serengil ise şimdi onları evden izler pozisyonda!..

Sonuç; kimse ne oldum dememeli, ekranın büyüsüne kapılıp, önüne gelene doğru-yanlış-laf etmemeli, iftira atmamalı ve özellikle de böyle yaparsa, bugün yanında gördüğü insanları, yarın karşısında görebileceğini de unutmamalı…

Allah Seren Serengil’in yardımcısı olsun… Zor bir durum… Maalesef keser döner, sap döner misali çok zor bir gün yaşıyor olmalı… Cengiz Semercioğlu da profesyonel bir karar almış, ona da saygı duymalı… Herkesin bir devri var. Seren biterken, eski görümcesi Eylem her geçen gün parlıyor. Kader işte…

Yorumlarınızı ucankustv Instagram hesabına tıklayarak yapabilirsiniz...


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13