UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CAMİYE KÖPEKLE GİRDİ!

Hollanda’da polis şüpheliyi yakalamak isterken camiye köpekle girdi Hollanda’nın Rotterdam kentinde ihbar üzerine bir kişiyi gözaltına almaya gelen 4 polis memuru, ayakkabıları ve eğitimli köpekle camiye girdi.

CAMİYE KÖPEKLE GİRDİ!

O anları, o sırada camide bulunan bir kişi kaydetti. Görüntüler ortaya çıkınca oluşan tepkiye polis "Şüphelinin ne kadar tehlikeli biri olduğu polise saldırmasından belli" açıklamasıyla cevap verdi.

Olay, Rotterdam’da daha çok Faslıların gittiği Esselam Camisi’nde 17 Eylül’de meydana geldi. Polis, bir suçlunun kaçarken camiye girdiği ihbarı üzerine, operasyon yaparak şüpheliyi gözaltına almak istedi. Ortaya çıkan görüntülerde, 4 polis memurunun, camiye ayakkabılarıyla girdiği görülürken, polis köpeği de şüpheliye saldırarak yere düşürdü. Yerde yatan adamı gözaltına almak isteyen polisler, şüpheliyi kelepçelemeye çalıştı. Şüpheli kaçmaya çalışsa da polis, gözaltına alındığını duyurdu.

Esselam Camisi yöneticisi, camiye ayakkabı ve köpekle giren polis memurlarına tepki gösterirken, böyle bir durumda cami yönetiminin haberdar edilmesi gerektiğini söyledi.

Hollanda Polisi: Ne Kadar Tehlikeli Olduğu Belli

Rotterdam Polis Sözcüsü, yerel medyaya yaptığı açıklamada, aldıkları suç ihbarı üzerine camiye baskın yapmak zorunda olduklarını söyleyerek, “Bizi arayan kişi şüphelinin camiye girdiğini söyledi. Şüphelinin tehlikeli olmasından dolayı bu operasyonun yapılması gerekiyordu. Şüphelinin ne kadar tehlikeli biri olduğu polise saldırmasından belli” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhollanda  camii