UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KORUMA ORDUSU İÇİN HER AY BİR EV PARASI HARCIYOR!

Gösteri dünyasının, attığı her adım olay olan ailesi Kardashian- Jenner ile ilgili çarpıcı bir gerçek daha gün yüzüne çıktı. Özellikle de ailenin en küçük ama son dönemde en ünlüsü haline gelen üyesi hakkında...

KORUMA ORDUSU İÇİN HER AY BİR EV PARASI HARCIYOR!

Şu sıralar I'm a Celebrity... Get Me Out of Here adlı yarışma için vahşi bir ormanda mücadele eden Caitlyn Jenner, 22 yaşındaki kızı Kylie Jenner'ın aylık güvenlik masraflarının 400 bin doları (yaklaşık 2 buçuk milyon TL) bulduğunu söyledi. Jenner, bunun da bir ev fiyatına denk geldiğini belirtti.

Bir zamanlar ailenin annesi Kris ile evli olan ve o dönemde Bruce Jenner olarak tanınan ancak cinsiyet değiştirdikten sonra Caitlyn adını alan Jenner, kamptaki yarışmacı arkadaşlarına, kendilerini üne kavuşturan Keeping Up With The Kardashians adlı şovun nasıl ortaya çıktığını da anlattı.

Aile üyelerinin güvenlikleri için bir koruma ordumu tutmak ve çok para harcamak zorunda kaldıklarını söyleyen Jenner, küçük kızı Kylie'yi de örnek gösterdi.

Yarışmacılardan Cliff Parisi, aile üyelerinin gittiği her yerde korunma ihtiyacı hissedip hissetmediğini sorunca da " Her yerde. Bahse girerim, Kylie gittiği her yerde her ay 300 bin ile 400 bin dolar arasında güvenlik harcaması yapıyor. Bu büyük bir operasyon" dedi.

Jenner, en küçük kızının etrafından ayrılmayan koruma ordusu için her ay bu parayı harcamak zorunda olduğunu da sözlerine ekledi.

Kylie Jenner'ın yanında korumaları olmadan hiçbir yere gitmediğini, evinde bile korumaların görev yaptığını anlattı.

Caitlyn Jenner'ın sözlerine bakılırsa Kylie Jenner, güvenliği için yıllık 3,5 milyon dolar ile 4,8 milyon dolar arasında bir harcama yapıyor.

Kurduğu Kylie Cosmetics ile 30 yaşın altında en zengin genç unvanını elde eden Kylie Jenner, şirketinin yüzde 51'ini 600 milyon dolar karşılığında satmıştı.

Caitlyn Jenner, kendilerini ailece kendilerini şöhrete kavuşturan Keeping Up With The Kardashians adlı TV şovunun ilham kaynağının da Sharon ve Ozzy Osbourne'un benzer programının ilham verdiğini belirtti.

Jenner, o dönem evli olduğu, kızları Kendall ve Kylie'nin annesi Kris Jenner ile Osbourne'ları izlerken böyle bir program yaratmaya karar verdiklerini söyledi.

Caitlyn Jenner "Kris ve ben yatakta oturuyorduk. O sırada The Osbournes yayınlanıyordu TV'de" diyerek anlattı o günleri.

Jenner, tek kamerayla çekilen altı bölüm olarak başlayan şovun şu anda 500'ün üzerinde bölüme ulaştığını belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13