UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POP YILDIZINA HAPİS CEZASI!

2015-2016 yılları arasında en az 10 kadını ilişki esnasında rızaları olmadan videoya çeken ve görüntüleri paylaşan K-Pop yıldızı Jung Joon- young ve cinsel istismarı ile suçlanan Choi Jong-hoon hakkında karar verildi. Şarkıcılar, 6 ve 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

POP YILDIZINA HAPİS CEZASI!

Son dönemde artan K-Pop yıldızlarının cinsel ilişki skandallarının ardı arkası kesilmiyor. 2015-2016 yılları arasında 'Molka' denilen gizli kamera ile çekilmiş cinsel ilişki suçlarının yaygın olduğu Güney Kore'de müzik dünyasında da ortaya çıkan skandalında karar çıktı. Mahkeme şarkıcılar Jung ve Choi'nin hapisine karar verdi.

Skandalın ortaya çıkmasının ardından grubu FT Island'dan ayrılan bir diğer şarkıcı Choi Jong-hoon da yine cinsel istismar suçundan 5 yıl hapiste kalacak. Mahkeme ayrıca her iki ismin 80 saat 'cinsel şiddet tedavisi' dersleri almasına karar verdi.

Cinsel ilişki sırasında kadınların videosunu çeken K-Pop yıldızlarının hapsine karar verildi

Hakim Kang Seong-soo, "Mahkumlar tanınmış kişiler ve arkadaşlar ama kendi aralarında yaptıkları konuşmalar göstermiştir ki kadınları yalnızca cinsel zevk objeleri olarak görmüş, oldukça ciddi suçlar işlemişlerdir" ifadelerini kullandı.

Cinsel ilişki sırasında kadınların videosunu çeken K-Pop yıldızlarının hapsine karar verildi

13 Kasım'daki bir önceki duruşmada savcılar Jung ve Choi için sırasıyla 7 ve 5 yıl hapis cezası istemişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCİNSEL İLİŞKİ  SKANDAL