UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FENOMENLERİN VİLLASI SOYULDU!

Sosyal medyanın iki fenomen ismi Marzia Kjellberg ve Felix Kjellberg'in İngiltere'nin Brighton kentindeki lüks villası soyuldu.

ÜNLÜ FENOMENLERİN VİLLASI SOYULDU!

Ağustos ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da görkemli bir törenle dünya evine giren Marzia Kjellberg ve Felix Kjellberg, internetin iki fenomen ismi.

Ağustos ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da görkemli bir törenle dünya evine giren Marzia Kjellberg ve Felix Kjellberg, internetin iki fenomen ismi.

Marzia Kjellberg ve Felix Kjellberg çiftinin yolunda giden kusursuz hayatları, evlerinin soyulmasıyla altüst oldu

27 yaşındaki Marzia Kjellberg, Instagram'dan yaptığı açıklamada evlerine hırsız girdiğini ve değerli eşyalarının yüzde 90'ının çalındığını bildirdi.

“Yıllardır topladığım ve biriktirdiğim koleksiyonlarım da çalındı" diyen Marzia, lüks eşyalarının neredeyse tamamına yakın bir kısmının çalındığını anlattı.

Vlogger Felix Kjellberg ile dört ay önce evlenen Marzia, "Tüm lüks eşyalarının ve mücevherlerinin gittiğini" söyledi.

Çiftin sosyal medyadaki takipçileri hafife alınamayacak kadar fazla. İkisinin Instagram'da toplamda 28 milyon takipçisi bulunuyor.

Ayrıca YouTube'da 109 milyon, Twitter'da ise 23 milyon kişi Marzia Kjellberg ve Felix Kjellberg çiftini takip ediyor.

Çift, 2015 yılında 280 bin sterlin (2 milyon lira) değerinde bir dairede yaşıyordu ancak evlendikten sonra Brighton'daki villalarına taşındılar.

İsveç asıllı Felix, video oyunu oynadığı kayıtları sosyal medyada paylaşarak büyük bir takipçi kitlesi elde etmişti.

Felix'in YouTube'da 17 milyon abonesi bulunuyor.

Moda tasarımcısı ve girişimci İtalyan asıllı Marzia'nın da hatırı sayılır bir takipçi kitlesi var. Marzia'nın sadece Instagram'da 7.4 milyon takipçisi bulunuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13