UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EROL KÖSE GERÇEK RAPÇİYİ ANTEP’TE BULDU!

Erol Köse, Gaziantep gecekondularındaki gerçek Rapçi “Asi”yi buldu. Ceyhun Çelikten ile ortak çalışma sonucu ortaya çıkan “Baba Sözüm Var” adlı şarkı kısa sürede oldukça beğenildi. Şarkı, Çukur dizisinde fon tema müziği olarak kullanıldı.

EROL KÖSE GERÇEK RAPÇİYİ ANTEP’TE BULDU!

Dr. Erol Köse, Gaziantep gecekondularındaki gerçek Rapçi “Asi”yi buldu, İstanbul’a getirdi. Polat Yağcı ekibinden Ceyhun Çelikten’i verdi. Ortak çalışma sonucu ortaya çıkan “Baba Sözüm Var” adlı şarkı kısa sürede oldukça beğenildi. Çukur dizisinde fon tema müziği olarak kullanılan şarkı, Youtube’da daha ilk günden ilk 10 trende girmeyi başardı. İrem Haykır yönetmenliğinde Balat’ın Çukur Mahallesi’nde kliplendirilen şarkı, tüm dijital platformlar ve radyo televizyonlarda yayın başladı.

“ÇUKUR ÇOK BEĞENDİ”

“Baba Sözüm Var” adlı rap şarkıyı seslendiren Asi ve Ceyhun Çelik’tenin başarısını değerlendiren Erol Köse: “Bu çocuk Asi, gerçek getto underground. Yıllardır Gaziantep gecekondularında sihirli, isyankâr sözlerini Rap’a dönüştürmüş. Etilerde oturup Rap yapan ABD özentisi marka düşkünü Rapçilerden değil. Gerçek bir sokak adamı, fakirlikle boğuşurken yazdıklarını yaşamış, yanına da işbirliği yaptığım Sayın Polat Yağcı ekibinden Ceyhun Çelikten katıldı. Söz, beste, aranjeyle müthiş destek verdi. İkili feat oluşturdu ve Çukur çok beğendi.

“TRENDLERDE ZİRVEYE ÇIKTI”

Tam 6 dakika çaldı. Bu bir ilktir. Trendlerde zirveye çıktı. İlk günden 25 konser teklifi geldi. Gençler gerçek yaşanmış Rapçileri seviyor, biz de destek veriyoruz. Bu konuda Polat Yağcı tüm gücünü ortaya koydu hakkını teslim etmeliyim. Yakında yeni sürprizle yolda” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERErol Köse  Çukur  Asi  Rap  Gaziantep  Youtube  Ceyhun Çelikten