UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜNAHLARLA YÜZLEŞMENİN HİKAYESİ: GÜZELLİĞİN PORTRESİ

Başrollerini Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Melisa Şenolsun’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda, Feridun Düzağaç, Şencan Güleryüz ve ilk sinema filmi için kamera karşısına geçen çocuk oyuncu Lara Tonka’nın yer aldığı “Güzelliğin Portresi” filminin basın toplantısı önceki gün Swissotel The Bosphorus da gerçekleştirildi.

GÜNAHLARLA YÜZLEŞMENİN HİKAYESİ: GÜZELLİĞİN PORTRESİ

Özgün hikayesi Kore’ye ait olan, senaryo çalışmaları, Kore ve Tayland ile birlikte aynı anda Türkiye’de de uygulanan film ilk kez Türkiye’de vizyona girecek. Kore ve Tayland’da ise filmin çekimlerine aynı isimle devam ediliyor.

Serbest uyarlaması Pınar Bulut tarafından yazılan, usta yönetmen Umur Turagay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Güzelliğin Portresi”, Türk Sineması’nda gerilim türünün en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday.

13 Aralık’ta vizyona girecek olan, BKM ve CJ Entertainment’ın ortak yapımcılığında çekilen “Güzelliğin Portresi” filmin fragmanını basın mensuplarıyla beraber izleyen oyuncular, daha sonra soruları yanıtladı.

ALIŞILAGELMİŞ FORMATLARIN DIŞINDA EZBER BOZAN BİR FİLM

Burçin Terzioğlu "Filmi 1 yıl önce tamamladık. Şahane bir ekiple, mutlu ve huzurlu bir çekim süreci geçirdik. Çok heyecanlı bir dönem başlıyor bizim için, umarım izleyicilerimiz de filmimizi beğenirler.” Dileklerinde bulunurken, filmde Asil Hükmenoğlu karakterini canlandıran Feridun Düzağaç “Takip edebildiğim kadarı ile Güzelliğin Portresi Türk Sineması’nda çok ezber bozacak, alışılagelmiş formatların çok dışında iddialı ve değişik bir iş. Böyle işlerin yapılıyor olması bir sinemasever olarak her şeyden önce beni çok mutlu ediyor. Kendi adıma çok arafta kalarak çalıştığım bir proje oldu, takdir edersiniz ki içimdeki oyunculuk hevesini bastırmaya çalışan ve gelen teklifleri çok özenle seçen bir insanım, özellikle bu rolde mahallenin Feridun Abisi imajını bozacağım için çok korkuyorum (gülüşmeler) çünkü bu filmde canlandırdığım karakter içgüdüsel olarak hissetmediğim ne vardıysa onun hayat bulduğu bir karakter oldu.” yorumunda bulundu.

SEYİRCİYİ HEMEN KAVRAYACAK OLAĞANÜSTÜ BİR TEMPO

Filmde Özgür Karakterini canlandıran Birkan Sokullu ise; “Ülkemizde çok ender gerçekleştirilen ama daha sık görmeyi arzu ettiğimiz tarzda bir film Güzelliğin Portresi. Bir gerilim filmi ama içinde psikolojik gerilim ve polisiye türünü de barındıran özel bir yapım. Atmosfer olarak seyirciyi hemen kavrayacak olağanüstü bir tempoya sahip, kendi adıma önce bir seyirci olarak benim çok ilgimi çekiyor” dedi.

USTA BİR YÖNETMEN OLAĞANÜSTÜ BİR KADRO

Filmde sürpriz bir rolle yer alan genç ve yetenekli oyuncu Melisa Şenolsun” Sadece şunu söylemek isterim ki, hem hikayesi hem de oyunculukları ile  o kadar güçlü, o kadar değişik bir film ki bu, türü itibari ile de sadece sinemada izlenebilecek bir iş olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca yönetmenimiz Umur  Turagay’la çalışma da eminim hepimiz için çok değerli bir deneyim oldu” dedi.

Filmde son olarak Polis memuru Oktay rolü ile hafızalara kazınacak olan usta oyuncu Serkan Keskin, "Bu denenmemiş bir tür filmi, dünyada örneği çok ama ülkemizde az olan bu projede yer almak olağanüstü bir deneyimdi. Umarım bu film gibi çok daha fazla proje yapılır. Film gerçekten çok güzel ve sinemada izlemeye değer bir film oldu." ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ KADROSU VE NEFES KESEN HİKAYESİ İLE

SEYİRCİYE GERİLİM TÜRÜNDE BENZERSİZ BİR SEYİR DENEYİMİ YAŞATACAK!

SIRLARLA DOLU BİR EVDE GEÇMİŞ GÜNAHLARLA YÜZLEŞMENİN GERİLİM DOLU HİKAYESİ

Filmin hikayesi; senelerdir görüşmediği babası ile ilgili önemli bir haber alan Nisan’ın (Buçin Terzioğlu), kızı Alin (Lara Tonka) ve eşi Özgür (Birkan Sokullu) ile birlikte baba evine dönmesiyle başlar. Sırlarla dolu bu evde, bir yandan kaçtığı geçmişi ile yüzleşecek olan Nisan, diğer yandan babasıyla ilgili sır perdesini kaldırmaya çalışan polis memuru Oktay’ın (Serkan Keskin) sorgulamaları ile köşeye sıkışacaktır.

Babasının baş yapıtı olan resimdeki kadının gizemi ile geçmiş kabusları yeniden canlanan Nisan, kendisini ve ailesini koruyabilmek için bu gizemi bir an önce aydınlatmak zorundadır.

13 Aralık’ta vizyona girecek olan “Güzelliğin Portresi”, güçlü oyunculukları, hızlı temposu, gizem dolu kurgusu ve heyecan dolu sahneleri ile izleyiciye yüksek dozda gerilim vaad ediyor!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13