UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ KADINA DOĞUM GÜNÜNDE KABUSU YAŞATTI!

Arkadaşının doğum gününü kutlamak için bir restorana giden 25 yaşındaki güzellik uzmanı dehşeti yaşadı.

GENÇ KADINA DOĞUM GÜNÜNDE KABUSU YAŞATTI!

Olay, İngiltere'nin başkenti Londra'daki işlek ve popüler bir restoranda yaşandı. Bir çocuk annesi Natasha Tourmentin, kentin en güzel mahallelerinden biri kabul edilen Shoreditch'deki Red Rooster adlı restoranda eğleniyordu. Yakın arkadaşınım doğum gününü kutlamak için mahallenin ismi çok duyulmuş, seçkin restoranlarından birini tercih etmişlerdi.

Natasha arkadaş grubuyla birlikte, bir yandan yemeklerini yiyor bir yandan da içkilerini yudumlayıp, canlı müzik ve DJ'in müzikleri eşliğinde eğleniyordu. Ancak keyifli akşam kısa süre sonra kabusa döndü.

Güzellik uzmanı Natasha Tourmentin, yan masadaki insanların, arkadaşı hakkındaki sözlerini duydu. Doğum gününü kutlayan arkadaşının "çirkin" olduğunu söylüyorlardı.

25 yaşındaki Natasha, duyduklarına seyirci kalamadı ve kibarca böyle bir yorum yapmalarının gereksiz olduğunu söyledi.

Natasha Tourmentin, yan masada arkadaşı hakkında çirkin yorumlar yapan kadına dönerek, "Güzel bir şey söylemeyecekseniz, hiç söylemeseniz de olur" sözleri ile uyardı.

Olayı facebook hesabından arkadaşlarına ve takipçilerine aktaran Natasha, ağzından kesinlikle kötü bir söz çıkmadığını, sesini yükseltmediğini ve asla küfür etmediğini üstüne basa basa vurguladı.

Bunun üzerine olaya, "mekanın sahibi" olduğunu iddia eden bir adam müdahil oldu ve sigara içme alanında Natasha'ya saldırıp tokatladı.

Genç kadına önce sert bir tokat atan adam, ardından onun yüzünü camla kesti. Natasha kendini son anda geri atarak gözüne doğru saldıran adamın hamlesinden kaçtı.

Ancak genç kadının kaşı açıldı ve kanlar içerisinde kaldı. Olay yerine polis ekipleri çağrıldı fakat Natasha'ya saldıran adam ve kadın kaçtı.

Saldırıya ilişkin "Yüzüm, üstüm, başım kan içerisinde kalmıştı ve şoke olmuştum" diyen Natasha, The Royal College Hospital'a giderek açılan kaşına dikiş attırdı.

Kendisiyle tartışan kadını ve saldıran adamı bulmak isteyen Natasha, mekandan güvenlik kamerası görüntülerini istedi ancak olumlu aynıt alamadı.

Tartışmaya girdiği kadının görüntülerini çekmeyi başaran Natasha, kadının leopar desenli bir kazak giymiş, 25-30 yaş arasında biri olduğu bilgisini paylaştı.

Mekanın güvenlik şefi Craig Ronaldo, olayın hemen yatıştırıldığını, herhangi bir silah, kesici alet ya da cam kullanılmadığını ileri sürdü.

Ancak Natasha güvenlik şefi ile aynı fikirde değil. Görüntülerin kendisine verilmemesiyle ilgili sıkıntısını sosyal medya hesabından paylaşan kadına destek yağdı.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNGİLTERE  LONDRA  DOĞUMGÜNÜ