UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNTERNET ÇÖKTÜ MÜ?

Türkiye'de bazı kullanıcılar internete giremiyor. Youtube çöktü mü? Google neden açılmıyor? soruları şu sıralar en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Buna göre hem Instagram hem Google hem Youtube gibi en çok tercih edilen uygulamalar kullanılamıyor. İstanbul'da internet erişim sorunu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu problemin dünya genelinde olduğu iddia ediliyor.

İNTERNET ÇÖKTÜ MÜ?

Son dakika haberi... İnternet kullanıcıları, Google servislerine ulaşmada erişim sıkıntısı yaşıyor. Öyle ki, masaüstü bilgisayar ya da cep telefonlarından internete bağlanmaya çalışan vatandaşlar, Google servisleri ve YouTube'a giremiyor. Durum böyle olunca da, 'Google çöktü mü, YouTube'a neden girmiyor?' sorusunun yanıtı en çok merak edilenler arasında öne çıkıyor. Zira, milyonlarca internet kullanıcısı için Google büyük önem arz ediyor. Peki, YouTube, Google, Gmail ve diğer servisler çöktü mü, neden girmiyor? İşte, son dakika haberinin detayları...

TÜRKİYE'DE İNTERNET ÇÖKTÜ MÜ? GOOGLE ÇÖKTÜ MÜ?

İnternet çöktü mü? Google çöktü mü? Türkiye'de internet kullanıcıları Google'a girmeye çalıştıklarında 502 hatasıyla karşı karşıya kalıyor. "The server encounterede a temporary error and could not complete your request. Please trt again 30 seconds. That's all we know" Türkçesi: Server geçici bir hatayla karşı karşıya kaldı ve şu anda sizin isteğinizi tamamlayamıyor. 30 saniye içinde tekrar deneyiniz.

Türkiye'deki internet kullanıcıları internete neden girilmiyor? konusunda araştırmalarını hızlandırdı. Hem Google'ın Türkiye temsilcilerinden hem de dünya genelinden herhangi bir açıklama yapılmadı. Saat 10:45'ten itibaren ülkemizde Google ve Google yan hizmetlerine erişim sorunu yaşanıyor. Google, Google Analytics, YouTube gibi siteler ve uygulamalarda erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar bu sorunlarını sosyal medya üzerinden de paylaşıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinterner  google  youtube  türkiye  erişim