UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FATİH TERİM'İN "ZORLU" TWEETİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek.. '' paylaşımı ile TFF ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında geçen görüşmeye göndermede bulundu.

FATİH TERİM'İN  "ZORLU" TWEETİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından Türkiye Futbol Federasyonu'na ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a çok konuşulacak gönderme yaptı. Terim, Ali Koç'un TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Zekeriya Alp ile buluşmasına gönderme yaparak, "Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek..." şeklinde imalı bir mesaj paylaştı. Söz konusu gönderi, dakikalar içinde beğeni ve retweet aldı.

NE OLMUŞTU?

TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanı Zekeriya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, 5 Aralık Perşembe günü Zorlu Center'da biraya gelmiş; görüşmenin basına sızmasının ardından tartışmalara neden olmuştu.

Toplantının ilk etapta Riva’da gerçekleştirilmesinin planlandığını belirten Ali Koç, zaman sıkışıklığı nedeniyle görüşmenin Zorlu Center’da gerçekleştirildiğini söyleyerek, “Bunun gizlisi saklısı yok. Biz oraya sanki bavulla girdik. Görülen yerden girdik, görülen yerden çıktık” ifadelerini kullanmıştı.TFF ise, yaptığı yazılı açıklamada, “Bilinmelidir ki, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, kulüp başkanları ve yönetimleri ile düzenli olarak görüşür. Federasyonun ve başkanımızın kapısı, futbol ailesinin içindeki herkese açıktır" denilmişti.  

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfatih terim  galatasaray  futbol  ali koç  fenerbahçe