UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"SAN" DA NELER VAR?

Mesleki kariyerine 1973 yılında Paris’te okurken başlayan Ahmet San, Şubat ayında çıkacak kitabında; eğlence, müzik, sanayi, iş, siyaset ve sinema dünyasının ünlü isimleri ile yaşadıklarını anlatıyor.

 "SAN" DA NELER VAR?

Özel hayatlarına son derece saygı duyarak sadece mesleki kariyerleriyle ilgili yaşadıklarını anlatan Ahmet San, 41 yıllık iş hayatının tüm detaylarını okuyucuya sunuyor. 1990’larda Türkiye’deki müzik hareketliliğinin ardındaki isimlerden olan Ahmet San, pop müzik furyası sırasında en ünlü sanatçı ve grupların menajerliğini yapmıştı. Sezen Aksu’dan Tarkan’a kadar Türkiye’nin en önemli seslerinin menajerliğini yapan Ahmet San, yaşadığı anıları kitabında tüm detaylarıyla anlatıyor.

Hülya Avşar ile neler yaşadı? Bir dönemin kara kutusu olan ve eğlence hayatının yönünü belirleyen isimlerden Ahmet San, Bill Clinton’ı hangi cümlesi ile Türkiye’de konferans vermeye ikna etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı olan Turgut Özal ile bir restoranın tuvaletinde nasıl tanıştı ve kendisinden ne istedi? Rahmetli Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Ahmet San’ı köşke davet edip, özellikle ne söyledi? Ahmet San, bu isteği yerine getirmek için neler yaptı?

Dönemin en önemli siyasetçileri Mesut Yılmaz, Süleyman Demirel ve Erdal İnönü arasındaki çıkmaz üçgen neydi? Hangi iş insanları menfaatleri için hangi laflarını yuttular? Ahmet San, şubat ayında çıkacak kitabında anlattı. 1980’li yıllarda Çeşme’de Müzik Yarışması organizasyonuna imza atan Ahmet San, yarışma sırasında hangi dünyaca ünlü isimlerin kaybolduğunu ve nasıl çözüm ürettiklerini anlattı. Hangi sanatçının menajeri boğaz boğaza geldi, konu Türkiye’nin itibarı olunca neler yaptı?

Dünyanın gelmiş geçmiş en önemli starlarının sadece bir organizatör ve menajer değil, arkadaşları olarak gördükleri Ahmet San, bugüne kadar açıklamadığı birçok olayı kitabında anlattı. İzmir’de ve İstanbul’da hangi eğlence mekanlarını kimlerle açtı? Kimler onu rakip olarak gördü? Kimleri asla affetmedi ve kimlerle yola devam etti? Tüm bu konular Şubat ayında çıkacak olay kitapta.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSan  Ahmet San  kitap  yazar