UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞAKŞEHİR GOL OLDU YAĞDI

Ligde ilk yarının son maçında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Medipol Başakşehir, rakibini farklı mağlup ederek liderlik yarışında haftayı kayıpsız tamamladı.

BAŞAKŞEHİR GOL OLDU YAĞDI

Süper Lig’in 17. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. Rakibini 5-1 mağlup eden Medipol Başakşehir, ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlamayı garantiledi.

Medipol Başakşehir’in gollerini Demba Ba (2), Crivelli, Fernandes (Kendi kalesine) ve Elia atarken, Kasımpaşa’nın tek golü penaltıdan Quaresma’dan geldi.

Maça fırtına gibi başlayan ve ilk 6 dakikada iki gol birden bulan Medipol Başakşehir, daha sonra oyunun kontrolünü eline alarak rahat bir galibiyete imza attı. Medipol Başakşehir, bu galibiyetle ligin devre arasında ikinci sırada girmeyi garantiledi.

Son haftalarda yaşadığı çıkışı Kasımpaşa karşısında da sürdüren Medipol Başakşehir, geçen hafta Kayseri deplasmanında attığı dört golün ardından, Kasımpaşa engelini de 5 golle geçmeyi başardı.

Ligde zor günler geçiren Kasımpaşa ise düşme hattına yaklaştı. Geçtiğimiz hafta sahasında Gaziantep FK’ya 4-3 kaybeden Kasımpaşa, ligde üst üste ikinci mağlubiyetini almış oldu. Savunmasındaki sıkıntılar dikkat çeken Kasımpaşa, son iki maçta kalesinde 9 gol görmüş oldu.

Bu galibiyetle puanını 33 yapan Medipol Başakşehir, ligin ilk devresini ikinci sırada tamamladı. 15 puanda kalan Kasımpaşa ise düşme hattına düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbaşakşehir  süper lig  demba ba