UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI'NIN BİR YANINDA HANDE DİĞER YANINDA DEMET!

Ünlü sanatçılar Hande Yener ve Demet Akalın, çocuk istismarına ve kadına şiddete karşı büyük bir sosyal sorumluluk projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

CUMHURBAŞKANI'NIN BİR YANINDA HANDE DİĞER YANINDA DEMET!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçılar Hande Yener ile Demet Akalın'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Kabulde, İletişim Başkanı Fahrettin Altun da hazır bulundu.

GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Müzik piyasasında önemli yapımcılar arasında yer alan Polat Yağcı, sosyal medya hesabından görüşmenin içeriği ile ilgili paylaşımda bulundu.

Yağcı paylaşımında, "Herkes 'Hande ve Demet ne yapacaklar? Birlikte ilk fotoğrafı bir reklam kampanyası mı yoksa konser için mi verecekler? Ya da bir düet mi?' diye düşünürken bugün muhteşem bir görev için bir araya geldiler. Hande ve Demet'le birlikte çocuk istismarına, kadına şiddete karşı büyük bir sosyal sorumluluk projesi için, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettik. Umarım bu ilk adım büyüyerek yayılır ve bir nebze olsun bu konuda fayda sağlayabilirsek ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13