UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ENİŞTESİYLE İLİŞKİ YAŞIYORDU

Bir düğün sırasında meydana gelen akılalmaz olayda, aldatıldığını öğrenen damat, gizli kameraya çektiği sadakatsiz nişanlısının, eniştesiyle ilişkiye girdiği görüntüleri dev ekranda yayınladı. Aileler ve yakın arkadaşların davetli olduğu düğünde şoke eden anlar yaşandı.

ENİŞTESİYLE İLİŞKİ YAŞIYORDU

Akıllara durgunluk veren olay, geçen hafta Perşembe günü Çin'de meydana geldi. Nişanlısının kendisini aldattığını öğrenen adam, intikamını çok acı biçimde aldı.

Gelinin, kendisini eniştesiyle aldattığını öğrenen adam, düğünde dev ekranda yayınladığı gizli kamerayla çekilmiş +18'lik görüntülerle herkesi şoke etti.

İddiaya göre gelin, altı aylık hamile olduğu öne sürülen kız kardeşinin kocasıyla ilişki yaşıyordu. Bunu öğrenen adam, sadakatsiz nişanlısının eniştesiyle ilişkiye girerkenki görüntülerini yayınladı.

Tüm yakınlarının ve aile üyelerinin davetli olduğu salondaki dev ekranda, kadının eniştesiyle ilişkiye girerken çekilmiş görüntülerini oynatan adam, "Öğrenmeyeceğimi mi sandın" diye bağırdı.

Sadakatsizliğinin gözler önüne serildiği kadın, hayatının şokunu yaşarken elindeki buketle nişanlısına vurmaya başladı.

Çin'de kaydedilen bu görüntüler, başka twitter ve facebook olmak üzere sosyal medyada pek çok hesap tarafından paylaşıldı.

Viral olan görüntülerde, olay sonrasında birbirine giren gelin ve damadın aile üyeleri tarafından apar topar ayrıldığı görülüyor.

İddiaya göre nişanlısının kendisini aldattığından şüphelen adam, evine gizli kamera yerleştirdi.

Daha sonra gizli kameranın kaydettiği görüntüleri izlediğinde ise dünyalar başına yıkıldı.

Çünkü karısı kendisini, altı aylık hamile kız kardeşinin kocası ile aldatıyordu.

Çin medyasının yanı sıra dünyada da gündem yaratan haberle ilgili detayları, Çin'de ünlü bir blogger olan Jiang Zhe Hu Ba Jie aktardı.

Blogger'ın iddiasına göre nişanlısı tarafından şiddet gören kadın ile kendisini teselli etmeye çalışan eniştesi arasında yakınlık doğdu.

Bu yakınlık kısa süre sonra cinsel ilişkiyi beraberinde getirdi.

Çin'de ünlü bir dedikodu köşesi yazarı olan Mr Zha ise, olayın bir pazarlama politikası olduğunu iddia ediyor.

Video, Çin'in ünlü sosyal medya platformu Weibo'dan kısa sürede kaldırıldı. Ancak hala Facebook ve Twitter'da paylaşılmaya devam ediyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERenişte  düğün  ilişki