UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE ÜNLÜ ŞARKICININ SON HALİ

Boşandıktan sonra tam 20 kilo veren ünlü şarkıcı Adele’i görenler tanıyamıyor

İŞTE ÜNLÜ ŞARKICININ SON HALİ

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, verdiği kilolardan sonra yeni görünümüyle gündemde. 31 yaşındaki şarkıcının, nisan ayında eşi Simon Konecki'den boşandıktan sonra 20 kilo verdiği öğrenilmişti.

Brezilya kişisel antrenör Camila Goodis, Adele’in kilo vermesinin arkasındaki kişi olarak öne çıktı. İngiliz The Sun gazetesine konuşan Goodis, Adele’in çok fazla spor yapmayı sevmediğini söyleyerek, zayıflığını yüzde 90 oranda diyet yapmasından kaynaklandığını söyledi. Ancak ünlü şarkıcıya, Robbie Williams'ın Türk asıllı eşi Ayda Williams ile birlikte egzersiz yaptırdığını anlattı.

Adele’in değişiminin pilates, ağırlık kaldırma egzersizleri, şekeri kesme ve Sirtfood diyeti ürünü olduğu öğrenildi. Sirtfood diyeti, zayıflama genini harekete geçirdiği öne sürülen sirtüin proteinini aktive etmeye yarayan yiyeceklerden tüketmeye dayanıyor. İngiltere'deki beslenme uzmanları Aidan Goggins ve Glen Matten tarafından geliştirilen Sirtfood diyeti, bazı yiyeceklerin, vücutta metabolizmayı düzenlemeye yardımcı olduğu ve yaşlanmayı yavaşlatmak için hücre koruması sağladığı iddia edilen bir protein olan sirtuini aktive ettiği ilkesine dayanıyor. Diyetin savunucuları yeşil çay, lahana, yaban mersini, somon ve narenciye gibi sirtüin bakımından zengin yiyecekleri tüketmenin vücuda sabit bir metabolik destek verebileceğini ve hızlı kilo vermenizi sağladığını iddia ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadele  kilo  şarkıcı  ünlü  sırtfood