UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAVALAR ISINIYOR

Son bir haftadır yurdun birçok noktasında yağışlar kısa aralıklarla kendini göstermeye devam ederken son hava durumu tahminlerine göre soğuk ve yağışlı hava dalgası geride kalıyor.

HAVALAR ISINIYOR

Yarından itibaren yağışlar yurdun önemli bir kısmını terk ediyor, hava sıcaklıkları yükselmeye başlıyor...

Yurdu etkileyen soğuk hava dalgasının yarından itibaren yurdu terk etmesi bekleniyor, yağışlar da bir süreliğine mola verecek ve hava sıcaklıkları yükselecek. Tahminlere göre yarından itibaren yurdun büyük bir kısmında parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Pazar günü Türkiye’nin kuzey kıyılarında sağanak yağışlar görülebilir…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğusunun parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu’nun güneyi, Karadeniz kıyı kesimleri ve Artvin çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’nın kuzey ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhava  yağmur  sağanak  güneş  sıcak  hava durumu  türkiye