UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“SÖYLERSEM ORTALIK KARIŞIR”

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, önceki gün gerçekleştirdiği “Beni ağlatma” kitabının lansmanında çarpıcı açıklamalarda bulundu. “İlk kitabımı kime imzaladığımı söylesem ortalık karışır” diyen ünlü şarkıcının sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

“SÖYLERSEM ORTALIK KARIŞIR”

Kitabın ilk baskısının 3 tane çıktığını bir tanesinin kendisinde olduğunu söyleyen Sandal, ikinci kitabı annesine verdiğini söylerken üçüncü kitabı ise kime hediye ettiğini açıklamadı.

“SÖYLERSEM ORTALIK KARIŞIR”

Konu ile ilgili adeta ser verip sır vermeyen Sandal, “Onu birine imzaladım. Onu gerçekten söylesem ortalık çok karışır. Onu hakikaten söyleyemem ama iyi oldu. Ben çok huzurlu ve mutluyum. Hatta kitaba da yazdım. Kitabın 1 numaralı imzasının sana ait olacağını düşünsem kırk yıl aklıma gelmezdi dedim sonra güldük, verdim ona ve gitti. Kader anlamında gönlüm rahat” diye konuştu.

“9 MİLYAR POTANSİYEL VAR”

Muhabirlerin “Eskiden sevdiğiniz, hoşlandığınız ama şu anda evli birisine mi imzaladınız?” sorusu üzerine bir süre ne diyeceğini bilemeyen Sandal, “9 milyar tane potansiyel var çok fazla düşünme boşver” açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa sandal  kitap  şarkıcı