UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SILA DANSTA AHMET KURAL YASTA

Sıla düğünüyle coşarken, Ahmet Kural gişe sonuçlarıyla hüsran yaşadı

SILA DANSTA AHMET KURAL YASTA

Ahmet Kural’ın son filmi “Baba Parası” gişede umduğunu bulamadı. Bir önceki filmi “Ailecek Şaşkınız”a nazaran çok geride kalan “Baba Parası”, kural’a büyük hüsran yaşattı! Sıla’yı darp iddiaları ve ardı arkası kesilmeyen mahkemeler Ahmet Kural’ın gişesini fena salladı! Hazer Amani’yle dün nikah masasına oturan sıla şarkılar söyleyip balayının tadını çıkarırken, Ahmet Kural’ın ise gişe sonuçları yüzünden keyfinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi!

Box Office Türkiye verileri açıklandı! Ahmet Kural'ın yeni filmi “Baba Parası” ikinci haftasında toplam 862.801 seyirci tarafından izlendi. Kural’ın bir önceki filmi “Ailecek Şaşkınız” ise ikinci haftasında 2.039.836 kişi tarafından izlenmişti. Bu tablo Ahmet Kural’ın gişede büyük bir sarsıntı yaşadığını gösterdi.

Kural’ın, beklentinin bu kadar altında gişe rakamları elde etmesinin sebebi olarak ise Sıla ile olan şiddet davası gösterildi. Özellikle kadınların, büyük bir tepki göstererek Ahmet Kural’ın yeni filmine gitmediği iddia edildi.

Öte yandan Sıla, dün akşam Hazer Amani ile nikah masasına oturup hayatında yeni bir sayfa açtı. Bir hayli keyifli ve mutlu görülen Sıla, düğününde şarkılar söyleyip eğlenirken, Ahmet Kural’ın da büyük emek harcadığı filminin gişede çakılmasıyla hüsran yaşadığı öğrenildi.

Vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Rafadan Tayfa Göbeklitepe, bu hafta sonu 295 bin 263, toplamda ise 1.865.974 seyirci tarafından izlendi.

Merakla beklenen Sıfır Bir adlı sinema filmi, ilk üç günde sadece 325 salonda 280.711 seyirci tarafından izlendi.

Biz Böyleyiz filmi ise ilk hafta sonunda 91.790 seyirciyle açılış yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13